19. 9. 2015

Walking Dead před premiérou povyšuje tři postavy

Walking Dead před premiérou povyšuje tři postavy

Nejsledovanější seriál současnosti si bude držet tři hlavní obyvatele Alexandrie pěkně u těla.

K potěšení fanoušků byl do světa konečně vypuštěn oficiální plakát k nové řadě The Walking Dead, spolu s kterým přišla také informace, že herci Tovah Feldshuh (Deanna Monroe), Alexandra Breckenridge (Jessie Anderson) a Austin Nichols (Spencer Monroe) byli povýšeni mezi stálé postavy.

Deanna je vůdkyní Alexandrie. Postava byla inspirována postavou Douglase. Jessie je potenciální nová romantická známost Ricka, Spencer je potom Deannin syn. Jak Spencer, tak Jessie jsou postavy, které jsou převzaty přímo z původního komiksu.

Všichni tři herci se představili v páté řadě ve vedlejších rolích. Ve smlouvách měli uvedeno, že je možnost posunout je mezi stálé postavy v šesté sérii, takže tento krok není vůbec překvapivý.

Nyní tak seriál má poměrně velký počet stálých postav – číslo se vyšplhalo na 18. To je pro seriál rekord, šestá řada má konkrétně o jedu postavu více než série předchozí.

Nyní můžeme všichni začít uvažovat, která z těchto mnoha stálých postav půjde v šesté řadě jako první z kola ven :-)

Kromě toho také bylo oznámeno, že se k seriálu nově přidá hvězda z 24, herec Xander Berkeley. Jde o novou, leč potenciálně dlouhodobou roli.

Informace o jméně jeho postavy zůstávají přísně utajeny, ale zdroje potvrzují, že nejde o neslavného zloducha z komiksů, Negana. Přesto má s Neganem podle popisu poměrně dost společného. Je narcististický, má obrovské ego a v první řadě ho zajímá ochrana sebe sama. Cítí se oproti ostatním nadřazený, což jde ruku v ruce s kontrolou nad ostatními. Na druhou stranu si lidi dokáže získat na svou stranu díky svému neodolatelnému šar­mu.

Berkeley se objeví ve druhé polovině šesté řady, která premiéruje v neděli 11. října. Hercova smlouva byla automaticky tvořena s doložkou o sedmé sérii, kde by se z něj mohla stát stálá postava.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu