23. 9. 2015

The Last Ship povyšuje postavy

The Last Ship povyšuje postavy

Na armádní lodi USS Nathan James se povyšuje. Seriál The Last Ship nedávno skončil druhou řadu a se třetí se vrátí až za rok. Seriál se obecně těší díky svému skvělému akčnímu zpracování a zajímavému a napínavému příběhu velké přízni z řad diváků i kritiků, a tak není divu, že stanice seriál v půlce srpna prodloužila.

Už teď se ale objevují první zprávy ohledně toho, co nás ve třetí řadě tohoto dramatu čeká. Konkrétně se na palubě bitevníku amerického námořnictva povyšovalo. A této pocty se dočkali Kevin Michael Martin a Bren Foster.

Kevin Michael Martin (dále známý z Desperate Housewives (Zoufalé manželky) nebo Franklin a Bash) se v seriálu v prvních dvou řadách objevoval jen epizodně coby námořník Eric Miller a nejmladší člen týmu Cobra, který ale dokázal, že je více než cenným členem námořnictva.

Bren Foster (účinkoval například v komedii Melissa & Joey) si střihnul stejným stylem velícího důstojníka Wolfa Taylora, původem australského námořníka a člena zvláštních jednotek, který se k posádce USS Nathan James přidal na počátku druhé řady při zastávce v Norfolku. A i on si několikrát dokázal získat obdiv ostatních.

Vzhledem k vývoji seriálových událostí se tvůrci rozhodli tyto dva muže povýšit do standardních vedlejších rolí, kde by se jim mělo v průběhu nadcházející série dostat většího prostoru. Co si na nás tvůrci vymysleli, uvidíme za rok v létě.


Co říkáte na tento krok tvůrců The Last Ship? Sledujete seriál? A jak jste skousli cliffhanger, kterého se nám dostalo ve finále druhé řady?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu