29. 9. 2015

Devět nových scénářů pro Blindspot

Devět nových scénářů pro Blindspot

Stanice NBC projevila první známky důvěry pro jednu ze svých letošních novinek. Prozradila, že seriálu Blindspot objednává devět dodatečných scénářů.

Objednávka scénářů prozatím neznamená vytvoření celých epizod, prozatím je tedy jistý pouze původně oznámený počet 13 základních dílů. Nicméně je to jistě krok kupředu, od scénářů už je to jen malý krůček k celým epizodám. Fanoušci tedy můžou pomalu začít předpokládat, že se se svým oblíbeným seriálem budou setkávat po celou dobu letošní sezóny.

Jak se ukázalo dnes večer, rozhodnutí (které přišlo několik málo hodin před odvysíláním druhé epizody) bylo správné. Seriál začal svůj běh s ratingem 3.1, který ve druhém týdnu klesl na 2.6. Stále jde však o nadprůměrná čísla, která se stanic jistě velmi vyplácejí. Vysoký rating je do značné míry způsoben předskokanem ve formě The Voice, to ale nic nemění na tom, že zadavatelé reklamy jsou zde jistě spokojení.

Blindspot je druhým novým seriálem sezóny, který si vysloužil dodatečnou extra objednávku. Tím prvním je překvapivě komedie The Guide to Surviving Life od stanice Fox, která získala hned sedm extra epizod, čímž se její celkový počet dílů první řady vyšplhal na 13.


Oblíbili jste si Blindspot? Jste rádi za první vstřícný krok směrem k objednávce plnohodnotné série s 22 epizodami?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Fifipek

Fifipek

Je to taková vykrádačka Blacklistu, ale tak na Jaimie Alexander se dobře kouká, tak se ještě nějaký ten díl...
před 8 roky
ellessar01

ellessar01

vyborne, zacina se to slibne rozjizdet:)
před 8 roky
Joey Sid

Joey Sid

Zatím nejlepší novinka letos, takže jen tak dál. Snad nekrachne ani Quantico
před 8 roky
Další články k tématu