16. 10. 2015

Penguin z Gothamu představí tátu

Penguin z Gothamu představí tátu

Tak tohle vypadá na dokonalý casting. Během podzimního Comic-Conu v New Yorku bylo oznámeno, že se k obsazení druhé série dramatu Gotham přidává herec Paul Reubens.

Reubens byl obsazen do role Penguinova/Os­waldova otce, půjde o vedlejší hostující roli. „Pee-wee Herman hraje mého tátu,“ uvedl s nadšením Robin Lord Taylor. „Jako cože? Můj bože!“

Reubens už má s batmanovským universem vlastní zkušenosti. Stejnou roli ztvárnil již ve filmu Batman Returns z roku 1992. Obsazení se hodí do druhé série, která je charakterizována jako Vzestup zloduchů.

„Opravdu jsme se hledali,“ prozradil producent John Stephens. Kromě toho, že se seriál odpoutal od stylu případ týdne, zariskoval i tím, že zabil několik klíčových postav během prvních pár týdnů. „Chceme, aby ve svém jádru seriál působil nebezpečně,“ pokračoval Stephens, nicméně připustil, že je možné, že nedávno zesnulého Jeromeho znovu uvidíme.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
allyska

allyska

Paráda, Tučňák je moje nej postava. Btw jen ať se klidně Jerome vrátí :)
před 8 roky
Další články k tématu