24. 10. 2015

Zimní premiérová data: PLL, Shadowhunters a další

Zimní premiérová data: PLL, Shadowhunters a další

Stanice ABC Family, která se od ledna přejmenuje na Freeform, dnes oznámila data návratů svých seriálových veteránů i premiéry očekávaných novinek.

Hned v první polovině ledna – 12. 1. 2016 – se vrátí s druhou polovinou šesté řady drama Pretty Little Liars (Prolhané krásky). V úterý večer bude seriál doplněn jednou z nejočekávanějších novinek sezóny, nadpřirozeným akčním seriálem Shadowhunters.

V pondělí 18. 1. 2016 se vrátí se třetí sérií drama The Fosters. Do páru seriál poběží s další novinkou, dramatem Recovery Road. Seriál je adaptací románu od Blakea Nelsona. RR sleduje Maddie, dospívající dívku a bývalou pařmenku, která se léčí ze závislosti v protidrogové léčebně.

Už také víme, kdy se na stanici vrátí oblíbené půlhodinové komedie. Seriály Young & Hungry a Baby Daddy oba budou mít premiéru ve středu 3. 2. 2016. YaH se vrátí se třetí sérií, když si Gabi uvědomí, že k Joshovi něco cítí. Pár to ale nebude mít lehké, jelikož Josh bude stále poblíž a ani pracovní tlak hrdince moc neulehčí. V Baby Daddy Riley odpoví na Dannyho překvapivou nabídku k sňatku a Ben se pokusí přes své city přenést s novou sousedkou.


Které seriály stanice sledujete? Na koho se těšíte? Vyzkoušíte i novinky?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
lukascoolarik

lukascoolarik

Šanci dám asi Recovery Road.
před 8 roky
DenaaS

DenaaS

ja skuknem vela zo spominaneho :-))) PLL.. kedze sledujem od zaciatku.. YaH som zacala sledovat len...
před 8 roky
Další články k tématu