26. 10. 2015

Známe první střípky k novým epizodám Gilmore Girls

Známe první střípky k novým epizodám Gilmore Girls

Minulý týden celý internetový svět zaplavila vlna jménem Gilmore Girls (Gilmorova děvčata). Samozřejmě i u nás jste se mohli dočíst a radovat ze zpráv o tom, že se milovaný seriál dočká díky Netflixu pokračování ve formě čtyř devadesátiminu­tových epizod/minifilmů, což je pro americkou televizní tvorbu poměrně nestandardní formát.

Od chvíle oznámení všichni kromě projevované radosti také spekulujeme nad tím, o čem to vlastně celé bude, kdy se to bude odehrávat a už s napětím očekáváme premiéru, až už se konečně budeme moct dozvědět ta čtyři zpropadená poslední slůvka! Naštěstí internet je věc všemocná a díky němu už vám nyní můžeme přinést první střípky informací, které jsou – dle našeho skromného názoru – naprosto geniální!

Každá ze čtyř epizod bude reprezentovat jedno roční období, čtyři díly se tedy budou odehrávat celkem v rozmezí jednoho roku. Jinými slovy se dočkáme podzimní kapitoly, zimní kapitoly, jarní kapitoly a letní kapitoly. No co myslíte, není to skvělý nápad?!

Tvůrkyně Amy Sherman-Palladino a výkonný producent Daniel Palladino budou psát scénáře a režírovat všechny objednané epizody. Příběh bude zasazen do současnosti, tedy zhruba osm let po událostech z finále sedmé série. Zdroje uvádí, že v současné době probíhají jednání s hlavními hereckými hvězdami – Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop a Scottem Pattersonem. Všichni zmínění by se v nových epizodách měli vrátit.

Netflix ani produkční společnost Warner Bros. se prozatím ke střípkům nebo jakýmkoliv doplňujícím informacím ohledně vzkříšení seriálu dosud nevyjádřily.


Těšíte se na nové Gilmorky? Koho z herců byste rádi viděli? Jak se vám líbí koncept čtyřech ročních období a zasazení příběhu do současnosti? Povídejte, diskutujte a sdílejte nás do světa!

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře27zobraz všech 27 příspěvků
LucieKM

LucieKM

Jako původní ukončení, když se Rory rozešla s Loganem, mi přislo naprosto super. Rory se fakt neměla...
před 8 roky
Yellow

Yellow

Přesně tak.
před 8 roky
Nicole348

Nicole348

Postupne sa viac teším ako obávam a jediné čo ma straší je, s kým skončí Rory. Pre mňa osobne by bol...
před 8 roky
Další články k tématu