28. 10. 2015

Sledujete Superstar? Byli jsme na párty a máme drby!

Sledujete Superstar? Byli jsme na párty a máme drby!

V úterý 27. 10. zněly pražským Fashion Clubem největší hity v podání mladých talentů. Poprvé se tam totiž novinářům představilo pohromadě všech osm finalistů Československé Superstar 2015 a my jsme u něčeho takového samozřejmě nemohli chybět.

Akci zahájila svým povedeným vystoupením jedna ze soutěžících, sympatická Slovenka Ema Drobná. Během večera se na pódiu postupně vystřídala celá osmička a moderátor Aleš Lehký nezapomněl nikoho z nich vyzpovídat. Největším překvapením pro nás bylo, že nejstarší ze soutěžících, Sabina Slepčíková, je ve 23 letech maminkou, vůbec na to totiž nevypadá. V Superstar navíc soutěží se svým bratrem, naopak nejmladším účastníkem Daliborem Slepčíkem. Ten nás zase vzhledem ke svému věku dostal svým perfektním hlasem a velkými plány do budoucna.

Kromě vycházejících hudebních hvězd nechyběly ve Fashion Clubu ani členové poroty s výjimkou Paľa Habery a modelky a zároveň nové moderátorky soutěže Jitky Nováčkové. Vystoupila také taneční skupina, aby nám ukázala alespoň část z toho, co chystá na finálová kola.

A na co že se můžeme těšit již na konci tohoto týdne? Od neděle 1. 11. se bude Superstar nové natáčet ve velkém barrandovském studiu, a soutěžící tak poprvé získají zkušenosti z velkého pódia – dívat se na ně bude až tisíc lidí! Na programu budou světové „number one“ hity, takže je jasné, že se máme na co těšit a bude to obrovská show.

Program celého večera ve Fashion Clubu byl opravdu pestrý, takže jste se s kamarádkou nenudily ani minutu. Kromě vynikajícího rautu a pití jsme se před odchodem ještě stihly vyfotit v našem oblíbeném smile boxu s energickou a stále krásnou Martou Jandovou (viz fotka, nesmějte se nám! :)) ) a vyzkoušely jsme si interaktivní graffiti wall, kterou jsem okamžitě zatoužila mít doma, kdyby se mi ovšem někam vešla :)


Jak jste na tom vy? Sledujete Superstar? Přiznejte se! :) Máte svého favorita mezi finálovou osmičkou?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Danca1

Danca1

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

No tak já myslím, že tak ta desetina Čechů k tomu každý týden usedá :) My za SerialZone se snažíme...
před 8 roky
luciakanky

luciakanky

tiež mi to evokuje promo článok, ale nevadí. superstar už nie je to čo bývala na začiatku, ale ponuka...
před 8 roky
IrmaVep

IrmaVep

Mno, tak já se klidně přiznám ;) Mít TV, tak na to čučím dodnes pravidelně. Ale že nemám, tak vidím jen...
před 8 roky
Další články k tématu