29. 10. 2015

Chystá se nová žena pro Sheldona?

Chystá se nová žena pro Sheldona?

Seriál The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) si připravil nové tváře na oživené deváté série. Před pár dny jsme se dozvěděli, že Emily se dočká povýšení mezi hlavní postavy a dnes byla oznámena hned dvojice hvězdných hostů.

První z nich je britský herec Stephen Merchant, kterého můžete znát například ze seriálu Hello Ladies (Zdravím, dámy!). Úspěch však slaví i jako scénárista, podílel se na epizodách seriálu The Office (Kancl) a to jak britské verze, tak i té americké.

Druhou je americká rodačka Analeigh Tipton. Ta si loni zahrála v seriálu Manhattan Love Story, ale znát ji můžete i ze reality show America's Next Top Model (Amerika hledá topmodelku). Za zmínku určitě stojí, že už se v Big Bangu objevila a to v epizodě, kdy se Wolowitz (Simon Hedberg) rozhodl proplížit do domu, kde se show odehrávala.

CBS mlží ohledně toho, koho si zahrají. Ale objevují se drby, které tvrdí, že si zahrají v nadcházejících epizodách rande pro Sheldona (Jim Parsons), respektive pro Amy (Mayim Bialik).

Jeden ze showrunnerů, Steve Molaro prohlásil, že se pokusí udržet Sheldona a Amy od sebe, alespoň dokud nebude pravý čas:„Právě teď je ta dynamika fascinující a zajímavá. Už jsme viděli u obou nové vrstvy a způsob, jakým to ovlivňuje skupinu. Nemáme žádný plán, cítíme to stejně jako Amy.“


Co na nové hosty říkáte? A jak se vám zamlouvají jejich role, myslíte, že se drby potvrdí? Baví vás devátá řada?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Atenecka

Atenecka

Amy by sice na tom neprodělala, ale pochybuji, že by Sheldona dokázala dostat ženská do postele bez...
před 8 roky
nevermore

nevermore

Mám pocit, že má podepsanou smlouvu až do tý desátý série, takže se nám asi nepoštěstí. ;)
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Jak dlouho Sheldonovi trvalo uznat Amy jako jeho přítelkyni? Jak dlouho mu trvalo, než se s ní cítil...
před 8 roky
Další články k tématu