12. 11. 2015

NCIS: Abbyin bratr míří do New Orleans

NCIS: Abbyin bratr míří do New Orleans

Seriál stanice CBS NCIS (Námořní vyšetřovací služba) se po vánočních svátcích podívá hlouběji do minulosti Abby Sciutové – s malou pomocí Tylera Rittera.

Někdejší člen rodiny McCarthyů byl obsazen jako hostující hvězda v populárním krimi dramatu jako Luca, Abbyin mladší bratr. To ale není všechno. Herec zavítá nejen do NCIS, ale také k jeho mladšímu kolegovi NCIS: New Orleans.

Pauley Perrette, která hraje Abby, oznámila Ritterovo obsazení na Twitteru.

„Občas najdete perfektního herce pro roli a Tyler Ritter by jako Abbyin bratr nemohl být lepší,“ uvedl v oficiálním prohlášení výkonný producent NCIS a NCIS: New Orleans Gary Glasberg. „Tyler ztělesňuje všechno, co jsme hledali v roli Luca Sciuta. Je laskavý, starostlivý, legrační, výstřední, nekonvenční a zvídavý. Jsme nadšeni, že ho máme v této velmi speciální crossoverové epizodě NCIS a NCIS: New Orleans.“

Členy Abbyiny rodiny už jsme v minulosti několikrát viděli. V říjnu 2011 se diváci setkali s Abbyiným dalším bratrem Kylem Davisem (Daniel Louis Rivas). Lucu ve flashbacku z dětství hrál Cole Sand (Masters of Sex), v epizodě 10. série Hit and Run.

Ritter se již dříve objevil v epizodách seriálů Hot in Cleveland, Grey's Anatomy a Modern Family.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ma-ro

ma-ro

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu