25. 11. 2015

Tvůrci HIMYM chystají pro CBS nové komedie

Tvůrci HIMYM chystají pro CBS nové komedie

Jména jako Carter Bays a Craig Thomas si dnes většina diváků spojí s legendárním kouskem How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku), který nám dělal radost devět let a rozloučil se rozporuplným finálním dvojdílem na konci března loňského roku.

To by to však nebyli oni tvůrci, aby spolu znovu neusedli ke stolu a nezačali pracovat na dalším komediálním projektu, tentokrát se jménem New York Mythological. Pilotní epizodu napíší a budou zároveň produkovat ve spolupráci se SonyTV, kdy s touto společností byla v červnu vytvořena dohoda, a dále za pomoci scenáristy Briana Bockratha. Děj se bude točit kolem dívky, která se přestěhovala ze západu na Manhattan a je okouzlena krásou města New York.

A do třetice všeho dobrého jmenovali do budoucna ještě jeden komediální výtvor s názvem My Time/Your Time, kdy tentokrát Bays a Thomas přizvou do tvůrčího týmu Hilary Winston. Projekt pojednává o mladém páru, který si začne vztah na dlouhou vzdálenost, s čímž se samozřejmě pojí spousta překážek a obtíží.

HIMYM byl vůbec prvním seriálem, pod kterým jsou zmínění tvůrci podepsáni. Z komedie se rychle stal jeden z nejúspěšnějších seriálů dekády. Loni se mluvilo i o spin-offu How I Met Your Dad, který se však nesetkal s dobrou odezvou a nedostal se za pilotovou fázi.


Měli jste rádi Jak jsem poznal vaši matku a vracíte se k němu i dnes? Co si myslíte o dalších plánech tvůrců HIMYM?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Livik

Livik

V takomto pripade mi velmi chyba tlacitko like... takze LIKE!!! :)
před 8 roky
Yellow

Yellow

Děkuji.
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

nic extra nápad + tvůrci = ode mě žádný zájem Ti dva by museli přijít s něčím hodně extra, abych jim...
před 8 roky
Další články k tématu