17. 11. 2011

Trofeje na SerialZone

Ptali jste se nás, co to je. A protože jsme zrovna dokončili trofejovou stránku, tak vám to musíme pořádně vysvětlit. Pokud vás tedy trofeje zajímají, snad zde na své otázky najdete odpovědi.

Trofeje na SerialZone

Konečně jsme se dostali k tomu, abychom připravili stránku s přehledem získaných trofejí. Je součástí aktualizace SerialZone na verzi 2.0.3. Všechny podstatnější změny na tomto webu si totiž číslujeme a jestli vás technické novinky zajímají více, tak občas mrkněte do fóra novinky a oznámení, kde o těchto změnách píšeme a kde se k nim také můžete vyjádřit.

Pojďme ale zase zpět k trofejím. Trofeje jsou jakousi formou odměny pro všechny naše věrné fanoušky. Udělují se za různé činnosti na celém webu a nikdy nevíte, kde nějakou můžete potkat. Aktivně se většinou projeví žlutou hláškou s informací o získání dané trofeje, či některého jejího vyššího stupně. Každá trofej má totiž své hvězdičky a čím více jich je, tím více je trofej hodnotnější. Jedna z trofejí se dá například získat za určitý počet dní přihlášení v řadě. S nulovým stupněm (tedy bez hvězdičky) ji bude mít brzy určitě spousta z vás, ale na 5 hvězdiček (což je spousta, ale opravdu spousta dní) dosáhne málokdo. Podobně to je nastaveno u většiny trofejí.

Na svém profilu se můžete podívat, jaké trofeje jste získali, stejně tak se můžete podívat, jaké trofeje mají vaši kamarádi. V přehledu je u každé z nich uvedeno i číslo, které udává, kolik lidí má přesně tu stejnou trofej (tedy i se stejným počtem hvězdiček). Podle toho hned poznáte, jak je která globálně vzácná.

Určitě se teď ptáte, jak jsou jednotlivé škály nastaveny a jestli se dá někde zjistit, jak je možné kterou trofej získat. Odpověď je jednoduchá. Nedá. Pokazilo by se přeci překvapení a všechna ta radost, co získání nové trofeje provází. Stačí být aktivní, poctivě hodnotit seriály, epizody, psát názory a vůbec vyvíjet nějakou tvořivou činnost na webu a trofeje se samy pohrnou. Uvidíte.

Co vy na to, zaujaly vás? Budete je sbírat? A která z dosud získaných je pro vás osobně nejcennější? Pochlubte se nám v diskuzi!

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře76zobraz všech 76 příspěvků
Idrial

Idrial

Tak to se nedivím ani hrubému výrazu, já bych asi třískala hlavou o stůl, nebo klávesnici
před 10 roky
Salem

Salem

já jsem mu nejdřív nechtěl věřit, ale nevěděl jsem kde se dá zjistit zda jsem se přihlásil, jelikož jsem...
před 10 roky
Salem

Salem

našel jsem obrázek kterej vystihuje moje pocity...
před 10 roky
Další články k tématu