21. 12. 2015

Bude desátá řada TBBT poslední?

Bude desátá řada TBBT poslední?

Aktuální série sitcomu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) má za sebou již několik přelomových okamžiků. V první epizodě diváci byli svědky toho, že se dlouhodobý pár Leonard a Penny konečně vzali. Nedávno pak Sheldon a Amy posunuli svůj vztah na další úroveň, poprvé měli sex. Howard a Bernadette opět začínají diskutovat o možnosti pořídit si děti. A bývalý samotář Raj, který ještě ve finále šesté řady byl tak tak schopný promluvit na ženu bez kapky alkoholu v krvi, má stálou přítelkyni.

Tvůrce Chuck Lorre a showrunner Steve Molaro diskutovali o tom, jak daleká budoucnost nejúspěšnější komedii současnosti ještě čeká. Seriál byl prodloužen hned na tři roky, má tedy stálé místo v programu ještě během sezóny 2016–2017, kdy odvysílá svou jubilejní desátou sérii. Co ale bude dál? Přijde konec, nebo bude komedie pokračovat i v dalších letech?

„Myslím, že by to mohl být konec. Nemůžu mluvit do budoucnosti za všechny herce i štáb, ale je to jedna z možností. Samozřejmě je tu i velká možnost, že můžeme jít i dál,“ uvedl Molaro. „Realita je taková, že desátá řada možná bude konečná. Skutečná odpověď je ale ta, že opravdu nevím. Já jdu jen z epizody na epizodu a snažím se každou z nich vytvořit, jak nejlépe dovedu. Pořád je před námi spousta dílů. I kdyby potenciálně byla desátá řada poslední, teď bych na to ještě nemyslel. To se bude řešit, až na to přijde čas.“

Pro Chucka Lorreho je ale konec s desítkou nepředstavitelná věc. „Nikdy jsem si ani nedokázal představit devět sérií, a přece tady jsme. Nebudu hádat, kolik let na nás ještě čeká, protože mi to přijde směšné. Už teď se seriál dostal až přes mé nejdivočejší sny. Dokud se dobře bavíme a děláme seriál, na který jsme pyšní, pak stojí za to pokračovat.“

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Engeneer

Engeneer

Před pár měsíci jsem si opakoval Friends a i když znám 90% vtipů zpaměti, stále jsem se několikrát za...
před 8 roky
Martysek

Martysek

Souhlasím s většinou příspěvků. Radši ať to ukončí, dokud se na to ještě dá koukat. Už jsme se taky...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Takže vlastně neřekl vůbec nic. Není to to, co to bylo na začátku, ale zas byly seriály, které klesly...
před 7 roky
Další články k tématu