4. 12. 2011

Tak jak to bude s Cougar Town

Tak jak to bude s Cougar Town

Bohužel tato vínem nasáklá komedie v hlavní roli s Courteney Cox nebyla zmíněna v rozvrhu na midseason TV stanice ABC. To znamená, že se nestihne vrátit včas, aby dostala plnohodnotnou sezónu – 22 dílů. ABC proto 3. řadu zredukovala na pouhých 15 (!!!) epizod. Návrat by se měl uskutečnit v březnu po skončení seriálu Work It (premiéra 3. ledna, natočeno 13 epizod), po kterém převezme místo – úterý 8:30. Pokud se ovšem Work It nebude dařit, vrátí se dříve. Různé zdroje navíc tvrdí, že pokud budou v ABC s ratingy 15epizod spokojeni, epizody doobjedná.

ABC měla letos na podzim s výběrem komedií šťastnou ruku – Suburgatory si vede opravdu dobře a sitcom Tima Allena Last Man Standing si vede OK. Největším překvapením je rozhodně seriál Happy Endings (nasazený loni v midseason), který měl v průměru okolo 4 milionů diváků. Letos po 8 epizodách je jeho průměr přes 7 milionů. Stal se z něj tak celkem solidní partner k Modern Family. Paradoxně je vysílán v čase, kdy běžel Cougar Town (středa 9:30).

Fanoušci Cougar Town (včetně mě) s tím rozhodně nejsou spokojeni. Nezbývá než doufat v dobrou sledovanost a možnou 22dílnou 3. řadu. Těšit se navíc můžeme na staré známé tváře – své role si totiž zopakují Sam Lloyd (Ted Buckland) a Ken Jenkins (táta Jules). Radovat se také můžeme z ‚návštěvy‘ partičky ze Scrubs – Sarah Chalke (o její účasti jsme psali bleskovku), Zacha Braffa a Roberta Maschia.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
helencek

helencek

škoda,tešila som sa a teraz čakať až do marca..
před 12 roky
allyska

allyska

ach jo, můj oblíbený sitcom, no naděje umírá poslední a doufám v dobré ratingy
před 12 roky
Frozen99

Frozen99

doufám, že se nakonec té dvaadvacítky dočkáme, protože tenhle sitcom si to rozhodně zaslouží
před 12 roky
Další články k tématu