8. 1. 2016

History rozšíří portfolio o dvě nová dramata

History rozšíří portfolio o dvě nová dramata

Vikings, prvního původního seriálu kabelovky History, se stal hit. Stanice nyní přichází s objednávkou dvou nových dramat, se kterými se bude ucházet o přízeň diváků.

První novinkou je historické drama Knightfall, které dostalo objednávku na deset epizod, které se na obrazovkách objeví později v letoším roce. Knightfall sleduje tajemný, leč skutečný Řád templářů. Hrdinství ukázané v jejich výpravách ohromovalo lidstvo po staletí, inspirovalo populární příběhy od Rytířů kulatého stolu po rytíře Jedi. Seriál odhalí velká tajemství, která Templáři ochraňují. Vypráví příběh víry, věrnosti a bratrství, které pomáhají bojovníkům na bitevním poli, a temných událostí, které navždy neslavně proslaví pátek třináctého.

Druhým objednaným seriálem je současné armádní akční drama Six. Six sleduje tým námořních SEALŮ, který nese název Six. Mise týmu je v roce 2014 eliminovat vůdce Talibanu v Afgánistánu. Tato mise se ale zvrtne, když tým odhalí, že američtí občané spolupracují s teroristy. Drama je inspirováno skutečnými misemi, osobními životy a těžkými rozhodnutími skutečných amerických SEALŮ. Každá série se bude odehrávat v jiné lokaci, první bude v Africe.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
alesanko

alesanko

Vikings sa im vydarili na jedničku, takže určite dám šancu aspoň Knighfall :)
před 8 roky
cecilka

cecilka

Vikingy jsem ještě neviděla, ale slyším na ně jen chválu. Už bych je měla zkusit. Ti templáři zní...
před 8 roky
Mik

Mik

Tak právě v Praze shořely kulisy pro Knightfall. Což značí zdržení pro seriál, takže je pravděpodobné,...
před 7 roky
Další články k tématu