8. 1. 2016

Big Little Lies: Jedna hvězda vedle druhé

Big Little Lies: Jedna hvězda vedle druhé

Kabelovka HBO dokončila základní herecké obsazování své chystané minisérie Big Little Lies, ve které se v hlavních rolích objeví oscarové herečky Nicole Kidman a Reese Witherspoon.

Tyto dámy doplní Alexander Skarsgård, James Tupper a Shailene Woodley. Již dříve pak bylo oznámeno, že se v minisérii objeví Laura Dern, Adam Scott, Zoë Kravitz a Kathryn Newton.

Big Little Lies je adaptace temně komického románu od Liane Moriarty, který vypráví o třech matkách malých školáků. Životy Celeste (Kidman), Madeline (witherspoon) a Jane (Woodley) jsou zdánlivě perfektní. Pomalu se však začne odkrývat skutečnost, která povede až k vraždě.

Skarsgard ztvární Perryho Wrighta, manžela Celeste. Je to úspěšný podnikatel, milující otec a oddaný manžel. Tupper se vtělí do role Nathana Carlsona, bývalého manžela Madeline. Nyní je ženatý s krásnou a mladou instruktorkou jógy Bonnie (Kravitz) a společně musí čelit výzvám, které přináší rozvod v kombinaci s výchovou dospívající dcery.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
peitho

peitho

Už jen kvůli obsazení tomu dám šanci.
před 8 roky
Livia136

Livia136

Po prečítaní knihy mi to obsadenie vôbec nesedí. Postava Madeline je skvelá a myslím, že skôr by sa mi na...
před 7 roky
Kahlan

Kahlan

cez víkend som prečítala knihu a minisérie sa neviem dočkať. obsadenie je kvalitné, takže tu sa netreba báť....
před 7 roky
Další články k tématu