12. 1. 2016

Grey's Anatomy: Meredith bude brutálně napadena!

Grey's Anatomy: Meredith bude brutálně napadena!

Před pár dny bylo zveřejněno promo ke čtvrtečním seriálům na ABC, ke kterým patří i lékařské drama Grey's Anatomy (Chirugové). Mezi fanoušky se ihned zvedla vlna diskuzí, zejména kvůli znepokojujícímu záběru, který zachycuje hlavní hrdinku seriálu. Meredith (Ellen Pompeo) leží zakrvácená na zemi ve svém pracovním oblečení, celá vystrašená.

„Meredith napadne někdo, od koho byste to vůbec nečekali. Je to přesně tak děsivé, šokující a hrozivé, jak to vypadá,“ prozradila herečka Kelly McCreary, její seriálová sestra a kolegyně Maggie Pierce. „Útok je velmi brutální a zlomyslný, a proběhne naprosto nečekaně a zvláštně,“ dodala Sarah Drew, která v seriálu ztvárňuje April Kepner. Jedná se o epizodu, která se točí kolem Meredith, takže ostatní postavy jsou odsunuty na vedlejší kolej. Režie se ujal herec Denzel Washington.

Útok na Meredith zasáhne pochopitelně celou nemocnici, ale velký dopad bude mít zejména na Amelii (Caterina Scorsone). „Amelia to ponese opravdu špatně,“ sdělila Scorsone. „Amelia se vždycky obviňuje z toho, když se někomu cizímu přihodí něco špatného. Obzvláště v tomto případě na sebe bere vinu, i když za to opravdu nemůže. Velmi často je to pro ni osobní, když je zraněn někdo z jejích blízkých. Až se seriál vrátí na obrazovky, Amelia je opravdu na dně.“

Na epizodu se můžete těšit už za měsíc, konkrétně 11. února. Nyní se můžete podívat na výše zmíněné promo.


Těšíte se na novou epizodu Grey's Anatomy? Kdo podle vás Meredith napadne?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
peitho

peitho

Teda Shonda Meredith pěkně nakládá, už by si mohla vybrat novou oběť :D
před 8 roky
Maarti

Maarti

:D OMG, zase ona, jak jinak?! Kdo to asi bude? Perfect Penny - ta mi na to uplne nejde, takova ticha...
před 8 roky
LuciaG

LuciaG

Mne nejde do hlavy, že to má byť niekto, od koho by sme to nečakali. Takže tu máme Owena, ktorý už...
před 8 roky
Další články k tématu