14. 1. 2016

Castle tahá eso z rukávu a chystá něco nového

Castle tahá eso z rukávu a chystá něco nového

Detektivní drama Castle (Castle na zabití) má sice za sebou téměř osm sérií, ale přesto se tvůrci dokážou vytasit s něčím novým, co diváci v seriálu ještě neviděli. Konkrétně zamíří celý policejní tým do soudní síně, kde bude svědčit u jednoho ze svých případů.

„Poprvé v historii Castlea se podíváme k soudu, kde budete svědky procesu jednoho případu,“ uvedl showrunner Alexi Hawley. Vražda, která se bude během soudního procesu řešit, není součástí žádného případu, který se v seriálu řešil, ale přesto showrunneři fanouškům slibují, že se během série bude vzpomínat na události z minulosti. „Podle mě to bude odměna pro naše dlouhodobé fanoušky, protože budeme zmiňovat věci, které se udály za posledních pár let,“ uvedl druhý z showrunnerů, Terence Paul Winter.

Důležitou zprávou ovšem je, že jedním ze svědků u soudu bude také Castle (Nathan Fillion). „Castle je na pozici svědka moc ‚zajímavý‘ člověk. Musí si stoupnout před soud a rázem se to celé zvrtne,“ prozradil s úsměvem Winter a Hawley dodal: „Takže to bude mít své následky a bude potřeba to napravit.“

Kromě toho se v několika epizodách objeví nová postava, kterou ztvární herec Gerald McRaney (Agent X). Jedná se o Masona Wooda, ředitele tajného a legendárního spolku soukromých detektivů. Podrobnější informace o jeho úloze zatím nejsou známy, ale představí se ve 14. epizodě této série, stejně jako herečka Summer Glau.


Jak se vám líbí nápad s epizodou u soudu? Potěšila vás tato zpráva? Co říkáte na nový casting?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
zip

zip

Aspoň že se blíží konec zimní pauzy, castle mi asi chyběl nejvíc, jo a iZombii
před 8 roky
Mik

Mik

Snad to tu sérii nakopne, zatím se to docela vleče a nepříjde mi to tak zábavný jako předchozí série.
před 8 roky
Bellezza

Bellezza

Príbehy a seriály zo súdnych siení ma nebavia a z duše ich neznášam,tak som zvedavá ako to celé...
před 8 roky
Další články k tématu