23. 1. 2016

Marilyn Manson navštíví čarodějnický Salem

Marilyn Manson navštíví čarodějnický Salem

Známý rocker byl obsazen do hostující role v čarodějnickém dramatu Salem stanice WGN America. Ztvární Thomase Dinleyho, městského holiče/chirurga, který poskytuje své služby občanům Salemu od holení a stříhání vlasů až po lékařské zákroky všeho druhu.

Marilyn Manson se v seriálu do této chvíle neobjevil, nicméně se podílel na tvorbě úvodní sekvence. Spolu se skladatelem Tylerem Batesem složil píseň Cupid Carries a Gun, která se již stala nepostradatelnou součástí každé epizody.

Třetí sezóna odstartovala natáčení tento týden. Děj bude směřovat k již započatému souboji mezi Mary Sibleyovou, která ještě stále řídí Salem pod svou nadvládou, a jejím synem, který je ztělesněním zla a v průběhu druhé řady stále více sílil. V současné chvíli je ve stavu, kdy se může postavit své matce, ale i otci Johnu Aldenovi a zbytku vesnice.

Manson se objevil i v dalších úspěšných seriálech jako Sons of Anarchy, Californication či Eastbound & Down. Perličkou může také být to, že ve třetí sérii propůjčil svůj hlas Stínu v pohádkově laděném Once Upon a Time.


Našel si Salem místo ve vašem programu? Máte rádi Marilyna Mansona a jeho tvorbu?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
tarba

tarba

Tak na to se hodně těším. Uznávám ho jako hudebníka a v Sons Of Anarchy předvedl, že umí i hrát!
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Na Salem se teprve chystám,tak se mám alespoň na co těšit
před 8 roky
Další články k tématu