4. 2. 2016

Logan se vrací ke Gilmorkám!

Logan se vrací ke Gilmorkám!

Máme to černé na bílém, vážení! Oficiálně bylo potvrzeno, že v chystaném revivalu milovaného seriálu Gilmore Girls, který chystá stanice Netflix, se do Stars Hollow vrátí také Logan Huntzberger!

Favorit mnoha fanoušků, herec Matt Czuchry, který v seriálu ztvárnil posledního vážného přítele Rory, podepsal smlouvu a ve čtyřdílné revivalu se objeví.

Na začátku týdne se tvůrkyně Amy Sherman-Palladino vyjádřila v tom smyslu, že chce zpátky na scénu vrátit „co nejvíce romantických známostí Rory“, nicméně v té době dodala, že jednání stále probíhají. „Stále řešíme, kdo se v seriálu objeví. Rozhodně je chceme všechny vidět. Máme pro ně naplánovány dějové linky. Já jen potřebuju, aby mi někdo potvrdil, že se objeví.“

Asi je jasné, že shledání bývalých hrdliček bude poněkud trapné. Ve finále seriálu se Logan musel vypořádat s tím, že Rory odmítla jeho nabídku k sňatku. Logan poté odletěl do Kalifornie, kde si našel novou práci. Palladino k tomuto tématu uvedla, že když se opět vrátíme k Rory, uvidíme, že tato „randí jako každá jiná mladá žena s tak pěknou tvářičkou“.

Prozatím nebylo potvrzeno, v kolika ze čtyř epizod se Czuchry objeví. Herec aktuálně natáčí The Good Wife na opačném konci USA.


Hlaste se, kdo se raduje? :-) A kdo dál netrpělivě čeká na Jesse?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře39zobraz všech 39 příspěvků
ragelly

ragelly

[img]https://pbs.twimg.com/media/CagHoe8UUAA3F53.jpg[/img] Michel na place s šéfovou Lorelai! :)...
před 8 roky
Nevada

Nevada

bezva :)
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

To vidí každý, ale dokud nezačala chodit s Loganem, tak upřímně, byla takový ten podivín, co nemá...
před 7 roky
Další články k tématu