11. 2. 2016

Top Gear odhaluje svých nových sedm statečných

Top Gear odhaluje svých nových sedm statečných

Již dříve bylo oznámeno několik jmen potencionálních moderátorů nejslavnější motoristické show Top Gear, nyní je ale na světě kompletní seznam tváří, které se i s novou verzí pořadu objeví na britské veřejnoprávní televize BBC poprvé 8. května letošního roku.

Hlavní moderátorské pozice se ujme již v červnu minulého roku oznámený britský rádiový a telezní moderátor Chris Evans, kterého doplní hvězda seriálů Friends (Přátelé) a Episodes (Epizody) Matt LeBlanc; další moderátorské pozice obsadí německá závodnice Sabine Schmitz, motoristický novinář a hvězda YouTube Chris Harris, bývalý automobilový závodník, konstruktér a vlastník jedné ze stájí Formule 1 Jordan Grand Prix Eddie Jordan a motoristický žurnalista Rory Reid.

Německá závodnice, která se v pořadu již několikrát objevila, ke své nové funkci řekla: „Vyrůstala jsem u Nürburgringu a po většinu svého života závodila, takže šance spojit natáčení a auta byla moc lákavá na to, aby se dala odmítnout.“ „Jako obrovský blázen do aut a velký fanoušek Top Gearu jsem poctěn a mám neuvěřitelnou radost, že se můžu stát součástí nové kapitoly téhle show.“ dodala své dojmy i dosud nejrychlejší hvězda v autě za rozumnou cenu, Matt LeBlanc.

Motoristický žurnalista Rory Reid je ze seznamu jediný, kdo byl vybrán během konkurzu. „Jsem neuvěřitelně pyšný na to, že jsem jediný, kdo se o místo ucházel na konkurzu. Fanouškem Top Gearu jsem už mnoho let, navíc žiju a dýchám pro auta, díky čemuž se do Top Gearu perfektně hodím.“ řekl k tomu sám Reid, který dosud stejně jako Harris působil především na YouTube.

Dosud nebylo oznámeno, jak bude mezi moderátory fungovat spolupráce. Prozatím se předpokládá, že se ve všech epizodách objeví Chris Evans a ostatní moderátoři se budou mezi sebou střídat.


Znáte nové moderátory, nebo na vás čeká překvapení? Budete nové epizody Top Gearu sledovat?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Jako malá přešla od Krtečka a Jen počkej, zajíci! rovnou ke kriminálkám a Červenému trpaslíkovi. Zanechalo to jisté následky.
Poslední komentáře30zobraz všech 30 příspěvků
Kolombo

Kolombo

Chris Evans mě nechytnul, čekal jsem, že se nebude tolik snažit napodobit Jeremyho. Mile překvapil Matt Le...
před 7 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

V mých očích se dostali na úroveň USA. Není to špatné, ale neohromí to. Epizoda měla kolísavou úroveň, Chris...
před 7 roky
Martysek

Martysek

Mě se to docela líbilo, ale bohužel spoustu fórků mi asi uniklo. Ne úplně všemu rozumím, potřebovala bych...
před 7 roky
Další články k tématu