11. 2. 2016

Návrat Deana do Stars Hollow potvrzen!

[Aktualizováno 19. února] Potvrzen návrat Jacksona, Sookie stále nic. Jared přidal na Twitter fotku z natáčení :-)

[Aktualizováno 17. února] Vrací se i Paul Anka :-)

1[Aktualizováno 12. února] Dalšími navrátilci jsou Zach (Todd Lowe), paní Kimová (Emily Kuroda), slečna Patty (Liz Torres), Babette (Sally Struthers), April (Vanessa Marano) a Finn (Tanc Sade). Dále byla zveřejněna další fotka ze zákulisí, hrdličky Paris a Doyle opět spolu :-)

[Aktualizováno 22:00] Bylo potvrzeno, že se v revivalu objeví také Danny Strong alias Doyle.

[Aktualizováno 15:50] Již byl potvrzen také návrat Christophera (David Sutcliffe), Taylora (Michael Winters), Gypsy (Rose Abdoo) a Andrewa (Mike Gandolfi)!

Dneska očividně máme den s Gilmore Girls :-) Ráno bylo potvrzeno, že se do seriálu vrátí Jess alias Milo Ventimiglia. Nyní bude Roryn romantický závan minulosti již úplně kompletní, jelikož na scénu se kromě Jesse a Logana vrací i Dean!

Jared Padalecki podepsal smlouvu na návrat ke svým kořenům. Fanoušci se tak můžou těšit na Deana, prvního vážného přítele Rory. Dean zmizel ze seriálu poté, co si uvědomil, že on a jeho dětská láska dospěli a jsou nyní každý někde jinde. Naposledy jsme jej viděli v páté sezóně, kde varoval Lorelai před plánováním společné budoucnosti s Lukem.

Padalecki aktuálně natáčí jedenáctou sérii Supernatural v kanadském Vancouveru. Jeho smlouvu pravděpodobně velmi ulehčil fakt, že jak SPN, tak i Gilmorky produkuje studio Warner Bros.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře32zobraz všech 32 příspěvků
ragelly

ragelly

Však to už v článku je :)
před 8 roky
sandokan555

sandokan555

Prepac, prehliadol som.
před 8 roky
ragelly

ragelly

Nevadí, jen jsem se lekla, že jsem to tam nepsala :)
před 8 roky
Další články k tématu