12. 2. 2016

Fanoušci Doctora Who si užijí jednu extra epizodu

Fanoušci Doctora Who si užijí jednu extra epizodu

Stále ještě aktuální showrunner britského sci-fi Doctor Who (Pán času), Steven Moffat, potvrdil, že v současné době pracuje na nové epizodě k seriálu. Ta doplní již oznámený počet dílů nadcházející série, fanoušci si tak budou moct užít jeden díl navíc.

Minulý měsíc stanice BBC potvrdila, že Moffat seriál opustí na konci příští sezóny. Dále bylo oznámeno, že v letošním roce se nových dílů Doctora nedočkáme, bude odvysílán pouze tradiční vánoční speciál a spin-off od BBC Three s názvem Class.

Moffat se již dříve vyjádřil ve smyslu, že by chtěl vytvořit více než třináct objednaných epizod. „Vím, že jsem se upsal třinácti novým epizodám včetně vánočního speciálu. Snažím se udělat ještě trošku víc, ale uvidíme.“

Prozatím nebylo potvrzeno, zda čtrnáctá epizoda bude součástí nadcházející desáté řady, nebo jestli půjde o samostatný speciál.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Pajky

Pajky

Tuhle zprávu jsem ignoroval, protože počty jsou jednoduché. Moffat mluví o 14 epizodách - Vánoční...
před 8 roky
Další články k tématu