20. 12. 2011

Předvánoční čistka na HBO

Předvánoční čistka na HBO

HBO se rozjela a pustila se do rušení svých seriálů. Dělá si tak pravděpodobně prostor na nové seriály Luck, Veep, Life's Too Short, Girls a Angry Boys.

První koho škrty zasáhly je komedie Bored to Death. Není se čemu divit, asi už i diváci byli znuděni k smrti, když se sledovanost propadla z počátečního milionu diváků na nějakých 250 tisíc.

Druhý, kdo musel z kola ven je Hung u nás jako Na velikosti záleží. A také že ano. Tedy pokud se bavím o velikosti čísel sledovanosti. Pádu ze tří milionů diváků na pouhopouhý jeden milion si musí všimnout i slepý producent a tak i tady není konec seriálu nijakým obrovským překvapením.

A trojku odpadlíků uzavírá How to Make It In America. A přesně takhle se Amerika dobýt nedá. Málo diváků a jdeš z kola ven. Sledovanost od začátku nebyla převratná a když se nezlepšila ani ve druhé sérii, tak nebylo zbytí a seriál už nedostal další šanci.

Ale ať jsme alespoň trochu pozitivní, tak kromě škrtů bylo oznámeno i jedno prodloužení. Novinka Enlightened se dočká za rok další série. Což je docela překvapení protože má dokonce sledovanost ještě nižší, než prvně jmenovaný zrušený seriál. Ale asi má Laura Dern mezi hlavouny z HBO nějaké fanoušky…

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
podzimator

podzimator

Zrušení Bored to Death mě překvapilo, i když je pravda že už to nebylo tak dobrý jako první dvě série...
před 12 roky
Další články k tématu