11. 3. 2016

Piloty v sezóně 2016/2017 (The CW)

Jsme v závěru Velké pětky. Spousta z vás jistě čeká na to, co má ve hře pro novou sezónu stanice CW. Pojďte se s námi mrknout a zhodnotit, jestli je tu potenciál pro nový hit!

Piloty v sezóně 2016/2017 (The CW)

Stanice The CW si pro nás přichystala šest potenciálních novinek. Můžeme očekávat, že seriálovou objednávku dostanou 3–4 projekty, takže šance pro všechny jsou poměrně vysoké! Co se týče zajímavosti pilotů… no posuďte sami:

DRAMA

Frequency

kráska má místo zvířete taťku aka Butterfly Effect

Mladá policistka v roce 2016 zjistí, že může skrze rádio mluvit se svým otcem, kterého nikdy příliš neznala, který ale hlavně zemřel v roce 1996. Oba si společně vytvoří nový vztah a jelikož otec je také detektiv, spolupracují na řešení případu vraždy z minulosti, nicméně jako důsledek toho ovlivní přítomnost.

No Tomorrow

protiklady se prý přitahují

Seriál podle brazilské předlohy. Odpůrkyně riskování, konzervativní manažerka v distribučním centru se zamiluje do svobodomyslného muže, který prožívá každý den naplno. On věří, že se blíží apokalypsa. Výsledkem jejich vztahu je společná cesta, během které se oba budou pokoušet splnit si své individuální seznamy věcí, které chtějí před smrtí zažít.

Riverdale

komiksovek není nikdy dost, ale nejsme už na tyto děti moc staří?

Příběh se odehrává v přítomnosti, nicméně je inspirován ikonickými postavami Archie Comics. Jde o nová dobrodružství Archieho, Betty, Veronicy, Jugheada, Josie a jejich přátel. Pilot zkoumá maloměstský život a všechno temné a divné, co vře pod fasádou Riverdale.

Transylvania

Penny Dreadful pro teenagery

Příběh je zasazen do roku 1880. Mladá žena hledá svého pohřešovaného otce. Stopy ji z New Yorku zavedou až do daleké Transylvánie. Zde se spojí se skotským detektivem, jenž je neprávem vyvržen ze společnosti. Společně jsou svědky zrodu těch nejslavnějších příšer a zloduchů v historii.

Nepojmenované paranormální drama od Kevina Williamsona

z té jedné věty toho hodně poznáme

Mladá žena vyhledá pomoc parapsychologa, když začne zažívat paranormální jevy.

Nepojmenované drama na Marsu

The 100 2.0

Tým výzkumníků přijíždí na Mars, kde se připojí k první lidské kolonii na planetě. Brzy ale přijdou na to, že jejich předchůdci zmizeli. V jejich čele stojí žena, jejíž manžel patří mezi pohřešované. Kolonisté jsou nuceni změnit svou misi z průzkumné a osidlovací, aby vyšetřili zmizení lidí a vůbec dokázali přežít. Musí přitom zápasit s nepřátelskou planetou a svými vlastními osobními vnitřními démony.


Které potenciální novinky vás z výběru CW zaujaly? Čemu byste naopak už podle popisu šanci vůbec nedali a vyhnuli se tomu velkým obloukem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
_karel_

_karel_

Zkusím ten Mars. I když ti "vnitřní démoni" mě kapku děsí. :-)
před 8 roky
Bored Silly

Bored Silly

the 100 2.0 ;) na to se podivam ;)
před 8 roky
atreidpaul

atreidpaul

No pár kousků by se našlo. Ten Mars vypadá zajímavě.. Btw. ne, že by mi vadili ženy jako hlavní hrdinky, ale...
před 8 roky
Další články k tématu