8. 3. 2016

Piloty v sezóně 2016/2017 (CBS)

Vítejte zpátky u našeho každoročního přehledu potenciálních seriálových novinek, mezi kterými si stanice vybírají své nové budoucí hity. Pokračujeme stanicí CBS.

Piloty v sezóně 2016/2017 (CBS)

Stanice CBS letos zatím objednala 9 komedií a 8 dramat. Jako obvykle sází hodně na prověřené značky, adaptace, herce a producenty. Pojďme se podívat, z čeho se bude vybírat program na příští sezónu!

KOMEDIE

The Great Indoors

Mladí pohledem starých.

Reportér (Joel McHale) se musí přizpůsobit době. Stane se totiž vedoucím týmu teenagerů v internetovém oddělení magazínu.

Nepojmenovaná komedie Matta LeBlanca (dříve I'm not Your Friend)

Vychovávat děti je vždycky výzva.

Stavitel (Matt LeBlanc) zjišťuje, že vychovávat své děti je mnohem větší výzva, než čekat, že by se jeho žena vrátila zpět do práce.

The Kicker

Tak mu kupte mičudu. Nebo mývala.

Svérázný sportovec (Geoff Stults) vytáčí svou rodinu, přátele i všechny lidi kolem poté, co je nečekaně vyhozen ze svého profesionálního fotbalového týmu.

My Time/Your Time

Protože Us & Them byl obrovský úspěch.

Komedie zkoumá vztah mladého páru (Jane Levy, Nicholas Braun), který začal randit. Jenže ty dva od sebe dělí velmi velká vzdálenost. Založeno na webseriálu herečky Avital Ash 7P/10E.

Superior Donuts

Mmmmm… donuts.

Seriál sleduje vztahy mezi majitelem donutového obchodu (Brian d'Arcy James), jeho novým mladým zaměstnancem a jejich opatrovníky na předměstí Chicaga plném důchodců. Založeno na stejnojmenné divadelní hře od Tracy Letts.

Furst Born (dříve Nepojmenovaná komedie Butlerové/Hope­a/O'Shannona)

Benzín v krvi se nezapře.

Rodinná komedie o matce a manželce, která zjistí, že byla adoptována. Její biologičtí rodiče jsou sice společensky velmi výrazní, ale jinak patří do milující rodiny závodníků na dragsterech. Založeno na australském seriálu Upper Middle Bogan.

Nepojmenovaný projekt Kevina Jamese

A to já se na důchod těším.

Policejní důstojník (Kevin James) právě odešel do důchodu. Od toho si slibuje, že bude trávit víc času se svojí ženou (Erinn Hayes) a svými třemi dětmi. Brzy ale zjistí, že život doma je mnohem těžší než cokoliv, co kdy zažil na ulicích.

Stanice se zavázala k natočení 13 epizod.

Real Good People (dříve Nepojmenovaný projekt Stephnie Weir)

Pokračování Real O'Neals?

Konzervativní maloměstská rodina je nucena přehodnotit své životní hodnoty, když zjistí, že život dětí má daleko do dokonalosti.

What Goes Around Comes Around

Á, vychovávání děti tu dlouho nebylo.

Dva čtyřicetiletí rodiče, kteří byli dřív známí jako nezodpovědní a divocí teenageři, nyní musí čelit jejich největší noční můře – vychovávání vlastních tří teenagerů.

DRAMA

Bull

Proč nevydělat prachy svým příběhem?

  • Kdo za tím stojí: Paul Attanasio (Gideon's Cros­sing), Dr. Phillip C. McGraw, Justin Falvey, Darryl Frank, Jay McGraw,
  • Kdo v tom hraje: Geneva Carr (Law & Order: Criminal Intent)

Založeno na začátcích kariéry psychologa Phila McGrawa, který vedl jednu z největších soudních konzultačních kanceláří všech dob.

Bunker Hill

Šaman Dr. House.

Mladý technolog ze Silicon Valley zaměstná zkušeného chirurga s kontroverzní minulostí, aby pro něj založil nemocnici s úplně novým přístupem k medicíně.

Převzato z loňského roku.

Doubt

Najít pořádnýho chlapa je totiž dneska moc těžký.

Sadie je mladá, krásná a úspěšná právnička, která se romanticky zaplete s jedním ze svých klientů. Ten ale může nebo nemusí být viníkem brutálního zločinu.

Převzato z loňského roku.

Drew

Taková… klasická… kriminálka.

Nancy je kolem třiceti a je detektivkou newyorské policie. Má ke své práci nadání a výjimečné pozorovací schopnosti, díky kterým dokáže nejen řešit jakékoliv zločiny, ale také se úspěšně probíjet moderním světem. Založeno na úspěšné sérii knih o Nancy Drew.

Four Stars

Počkat, cože? Romeo a Julie vs. americká armáda?

Dvě mocné znepřátelené rodiny patřící do armádní komunity v Tampě na Floridě dělají rozhodnutí na té nejvyšší úrovni národní bezpečnosti.

MacGyver

R. D. Andersona už ale neomladíme.

  • Kdo za tím stojí: Paul Downs Colaizzo, Michael Clear, Henry Winkler (Happy Days), James Wan
  • Kdo v tom hraje: Zatím se do toho nikomu nechce.

Dvacetiletý Macgyver je rekrutován do tajné organizace. Tady používá své jedinečné schopnosti k nekonvenčním řešením problémů a zabránění katastrofám. Remake slavného televizního seriálu.

Sensory

Takový Spock. Nebo Profesor X.

Příběh dvou lidí, stárnoucího neurologa a jeho žáka, který má velmi vysoký stupeň empatie – dokáže vnímat, co ostatní cítí. Inspirováno skutečným příběhem neurologa Joela Salinase.

Training Day

Rush Hour 34

Patnáct let poté, co skončily události filmu, se reboot zaměřuje na idealistického mladého afroamerického policejního důstojníka, který je přidělen k elitní jednotce losangeleské policie. Tam dostane za parťáka ostříleného detektiva, který si s morálkou moc neláme hlavu.


Který pilot vás zaujal podle krátkého popisku? Který podle vás dostane objednávku na seriál? Koho byste chtěli vidět zpět na televizních obrazovkách?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Pipa22

Pipa22

hrozne se mi libi hlaska: ... Kdo v tom hraje: Zatím se do toho nikomu nechce. ... :D
před 8 roky
eliska.musilova

eliska.musilova

Tady nezaujalo nic- takže tím lépe pro mne a můj čas :D Možná na něco kouknu, ale až po rozjezdu a pár...
před 8 roky
majka147

majka147

No čo ja viem ? MacGyver ma teda prekvapil :) To som zvedavá koho za neho obsadia :)
před 8 roky
Další články k tématu