14. 3. 2016

Preacher zná datum premiéry

Preacher zná datum premiéry

Očekávaná nová seriálová komiksovka Preacher se dočkala premiérového data. Kabelovka AMC, která stojí za nejúspěšnějším seriálem současnosti – The Walking Dead, právě oznámila datum, které by si fanoušci měli poznačit v kalendáři.

Preacher se s námi seznámí v neděli 22. května. Předskokana mu bude dělat midseason finále Fear the Walking Dead, takže se dá očekávat vysoká sledovanost. Následující dva týdny poběží opáčka pilotu a druhé epizody se pak dočkáme 5. června, kdy novinka přesídlí do svého timeslotu v 9 večer.

Hlavní postavou seriálu je reverend Jesse Custer, drsný Texasan, který ztratí víru a zjistí, že Bůh opustil nebe a vzdal se svých povinností. Jesse stane jediným člověkem, který je schopný Boha vypátrat a potrestat ho za jeho zradu. Na cestě Jesseho doprovází Tulip O'Hare, jeho zbraně milující bývalka, a upír-alkoholik.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Destiny

Destiny

Hmm, nezní to špatně. Rozhodně se na pilot podívám.
před 8 roky
gladiator992

gladiator992

Neskutočný tešing ! :D
před 8 roky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Tak na tohle se moc těším :)
před 8 roky
Další články k tématu