18. 3. 2016

Paleyfest 2016: The Big Bang Theory

Paleyfest 2016: The Big Bang Theory

V úterý večer se herci seriálu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) sešli společně se svými výkonnými producenty, aby se s fanoušky v rámci Paleyfestu podělili o novinky a postřehy týkající se právě jejich hitu. Během celého panelu padlo hned několik zajímavých informací, ale tu nejzásadnější vám prozradíme hned na začátku.

Konečně bude po letech představen Leonardův otec! Ale to není vše. Role už byla dokonce i obsazena a svého seriálového tátu si vybral samotný představitel Leonarda, Johnny Galecki. Ztvární ho oscarový herec Judd Hirsch (Numb3rs, Forever), kterého Galecki oslovil během natáčení NBC speciálu pro režiséra Jamese Burrowse.

„Šel jsem za ním a začal jsem ho s tím otravovat. Řekl jsem mu, a tohle je pravda, že jsem během natáčení pilotu zkoukl první dvě nebo tři série Taxi. Nebylo to proto, že jsem chtěl Leonarda na jeho postavě založit. Bylo to proto, že on byl stejně jako Leonard mezi svými lidmi také ten rozumný, ale přitom byl stejně zmatený jako všichni ostatní,“ uvedl se smíchem Galecki. A pak už to šlo samo. Hirsch s návrhem souhlasil, Galecki ho předložil Molarovi, který se s ním téměř okamžitě sešel.

Paleyfest se samozřejmě nemohl obejít bez toho, aniž by se vzpomněla sexuální premiéra Sheldona (Jim Parsons) a Amy (Mayim Bialik). Scénář k této epizodě dostali herci večer před prvním předčítáním a bylo to pro ně velké překvapení. „Vůbec jsem si nemyslel, že bude mít Sheldon někdy sex,“ přiznal Parsons, podle kterého to bylo sice nečekané, ale přesto mu to přišlo v rámci vývoje seriálu přirozené.

Herci se také přiznali, že i po tolika letech jsou mnohdy paf z toho, když se setkají se svými oblíbenci. Zvláště dvoustá epizoda, ve které si zahostoval Adam West, byla zejména pro Bialik velkou událostí. „Když jsem ho potkala, tak jsem se rozbrečela. To byl Batman mého mládí,“ uvedla Bialik, která byla v dětství velkou fanynkou komiksů.

Chuck Lorre se přiznal, že i po tolika epizodách bývá stále nervózní, protože ne vždy vtipy dopadnou tak, jak by scenáristé chtěli a diváci v publiku jim to dají jednoznačně najevo. "Když to není dobré, je ticho po pěšině. Tohle není jako u Two and a Half Men, " uvedl.

V rámci panelu bylo také prozrazeno něco málo o následující epizodě, která má premiéru 31. března. Sheldon bude potřebovat nový počítač a při této přiležitosti se objeví tajemství, se kterým se svěří Amy. Leonard a Howard (Simon Helberg) mezitím zalžou Penny (Kaley Cuoco) a Barnadette (Melissa Rauch), jenže to na ně později kvůli Rajovi (Kunal Nayyar) praskne.


Co říkáte na nový casting? Těšíte se, že se v seriálu konečně ukáže Leonardův otec? Jak se vám líbí zápletka nadcházející epizody?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
alesanko

alesanko

Super.. za Hirscha som rád :)
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Judd je fajn,v numbers jsem ho měla moc ráda
před 8 roky
Další články k tématu