19. 3. 2016

Doctor Who našel novou společnici

Doctor Who našel novou společnici

Mnoho fanoušků seriálu Doctor Who toužilo po změně společnice a poslední série jim dala tu možnost. Všichni víme, že Clara Oswald už po boku Doctora nebude cestovat a hlavní otázkou se stalo, kdo ji nahradí.

Od té chvíle, co byla zpráva o odchodu Jenny Coleman potvrzena, fanoušci živě spekulují o tom, kdo by se měl stát novou společníci. Nenechte se mýlit, výběr této role je důležitý, a pokud se obsazení nepovede, tak to mezi fanoušky spustí velkou vlnu nevole. V posledním rozhovoru s médii potvrdil Peter Capaldi, že Doctor už novou společnici našel. O koho se tedy jedná?

To je ten problém. My to nevíme. Peter Capaldi odmítl světu sdělit, kdo bude jeho novou společnicí. Ujistil však diváky, že nová žena se bude lišit od těch minulých; fanoušci by rozhodně neměli očekávat příchod druhé Clary Oswald.

„Budeme mít novou společnici a já jsem nadšený, protože vím, kdo to bude. Clara měla předchozí znalosti o Doctorovi, byla člověk připojený k časové ose, díky čemuž měla přístup k jeho mimozemské povaze. Nyní máme někoho, kdo o Doctorovi ví opravdu málo.“

Takže nejnovější společník bude úplným opakem Clary. I když nevíme, kdo byl do role obsazen, tak Capaldi prozradil, že s herečkou už dříve spolupracoval. Samozřejmě však neprozradil kdy a kde a nechal tak opět prostor pro diskuze. Neřekl, že to je někdo, kdo se již v seriálu objevil, ale tato možnost vždy existuje.

Seriál není vysazen proti obsazování herců do jiných rolí. Ve skutečnosti sám Peter Capaldi se nejprve objevil jako Caecilius v roce 2008 v epizodě The Fires of Pompeii. Skupina fanoušků doufala, že novou společnicí bude Maisie Williams, která se v minulé sérii představila jako Ashildr. Sama herečka ale řekla, že se v nejbližší době nevrátí.

Nejnovější drby mluví o tom, že by roli mohla získat britsko-asijská herečka Rakhee Thakrar, která hraje hlavní roli v extrémně populární britské soapce EastEnders. Jedna z častých spekulací totiž je, že nový společník má být víc multikulturní. Na druhou stranu Thakrar nikdy v televizi nespolupracovala s Capaldim, takže by to neměla být ona. Možná se však potkali v divadle, kdo ví. Nemůžeme si být jistí, dokud to oficiálně nepotvrdí BBC.

Nové epizody jsou naplánované až na rok 2017, takže před sebou má ještě dlouho dobu, než uvidíme novou společnici v akci.


Kdo myslíte, že je to vyvolenou? Nebo se jen snaží mlžit a pořád vybírají?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
Cpt.Zoe

Cpt.Zoe

To asi ne, ale actress jo :)
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

At' to bude kdokoli,určitě vyberou správně.
před 8 roky
šotek10

šotek10

Hehe :D Asi tak :) V tom prvním díle to bylo ještě fajn, ale pak jsem měla chuť si sestavit vlastní stroj...
před 8 roky
Další články k tématu