24. 3. 2016

Kriminální odchody a návraty

Kriminální odchody a návraty

Fanoušci amerických kriminálek se musí vyrovnávat s jedním velkým odchodem, který ale částečně vykompenzuje další velký návrat.

Bylo oznámelo, že do kriminálky Law & Order: Special Victims Unit (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti) se vrátí Richard Belzer, představitel Munche. Detektiv John Munch přijde své staré známé pozdravit v jedné z květnových epizod aktuální série. Nabídne své schopnosti při řešení případu mladé modelky, která tvrdí, že ji obtěžoval slavný módní fotograf. Bude spolupracovat s Finem, aby společně hulváta nadobro zavřeli.

Belzer od seriálu odešel v 15. sérii v roce 2014.

Následující část textu obsahuje spoilery k seriálu Criminal Minds!

A nyní ke smutnějším zprávám. Po jedenácti letech od seriálu Criminal Minds (Myšlenky zločince) odchází jeden z původních členů týmu. Včerejší epizoda znamenala konec pro Dereka Morgana a jeho představitele Shemara Moorea. Derek se rozhodl věnovat se manželce a nadcházejícímu potomkovi.

V současné řadě byl agent unešen, držen v zajetí a mučen. Derek téměř zemřel, probudil se o tři dny později v nemocnici a od srdce si promluvil se Savannah. Když se dozvěděl, že je těhotná, požádal ji o ruku.

Včera večer se Derek pokusil své útočníky tajně dopadnout, když se po šesti měsících vrátil do práce. I když byl od případu odvelen, pokračoval dál a během toho byla Savannah téměř postřelena. Díky tomu si hrdina uvědomil, že rodina je důležitější, a rozhodl se svou práci pověsit na hřebík.

Herec prozradil, že po jedenácti letech a 251 epizodách je připraven roztáhnout křídla a najít si novou výzvu.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Fabec

Fabec

»SPOILER«
před 8 roky
Syrestesia

Syrestesia

To se asi bude řešit až když CBS seriál prodlouží, v což doufám. Dnešní epizoda za cenu velké oběti...
před 8 roky
jelpetty

jelpetty

Kdybyste věděli, jak jsem trpěla při pomyšlení, že mi Dereka zabijou. Naštěstí se tak nestalo, ale...
před 8 roky
Další články k tématu