1. 4. 2016

Grey's Anatomy je nejúspěšnější drama na ABC

Grey's Anatomy je nejúspěšnější drama na ABC

Je až neuvěřitelné, že i po dvanácti sezónách se lékařská soap opera Grey's Anatomy (Chirurgové) drží na vrcholu. Ať si o kvalitě říká kdo chce, co chce, fakta mluví za vše. Seriál prožívá svou novou zlatou éru. V aktuální sezóně jde o jedno z pěti nejsledovanějších dramat z Velké pětky a dramatickou jedničku na ABC.

S průměrným týdenním ratingem 3.9 si Grey's stojí letos stejně dobře jako Scandal. To je pro seriál, který je ve vysílání již dvanáct let, téměř nevídaný úspěch. Poslední týdny, kdy Grey's výrazně Scandal převyšuje, navíc naznačují, že v květnu se budou doktoři loučit se sezónou jako vítězové.

Není to přitom tak, že by Grey's najednou zažíval novou vlnu fanoušků. Má stabilní okruh diváků, který se dlouhodobě nemění. To je ovšem v současné době velké pozitivum, jelikož s nárůstem konkurence převládá trend, že seriálům obecně sledovanost klesá, což letos pocítil např. zmíněný Scandal, ale také mnoho jiných seriálů.

Grey's letos na poli dramat poráží pouze Empire. To jasně prokazuje, že fanoušci na seriál nezanevřeli ani po odchodu jedné z hlavních hvězd, herce Patricka Dempseyho.


Zůstáváte i vy nadále věrni Chirurgům? Baví vás příběh pořád, nebo už byste raději chtěli mít nějakou vidinu blížícího se konce?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Maarti

Maarti

Ani se nedivím, letos jim to fakt zas parádně jde :) Shonda je prostě nejlepší! :D masakr! Pěkná...
před 8 roky
IrmaVep

IrmaVep

Tak to je paráda, že si vedou tak dobře. Jako "srdcovku" mívám spíš dávno ukončené seriály, ke...
před 8 roky
liskulka.lida

liskulka.lida

Vlastně mě to vůbec nepřekvapuje... Grey's Anatomy je prostě skvělá! A pořád se mi to líbí! A stále mám...
před 8 roky
Další články k tématu