7. 4. 2016

Kabelovka HBO prozradila osud Jona Sněha

Kabelovka HBO prozradila osud Jona Sněha

Pouhých několik málo týdnů zbývá do začátku očekávané šesté série Game of Thrones (Hra o trůny). Stanice HBO, která seriál vysílá, dnes vydala oficiální popis první epizody, ve které je vyzrazen osud Jona Sněha.

„Jon Sníh je mrtvý,“ uvádí se v synopsi premiérového dílu. Jde tak o oficiální potvrzení jedné z nejkontrover­znějších televizních smrtí roku 2015.

Osud Jona byl fanoušky dokola omílán od doby, kdy byl hrdina opakovaně bodnut členy Noční hlídky ve finále páté série. Poslední záběr epizody ho ukázal nehybného a krvácejícího. I přesto však na světlo přicházely různé teorie o tom, že to nemusí být až taková vážná smrt, jak se na první pohled může zdát. Do ohně přidávala také samotná média, která uveřejňovala fotografie z natáčení, kde byl představitel přítomen, a jeho neochota ostříhat si Jonovy slavné vlasy.

Více informací se dozvíme 24. dubna, kdy se epizoda s názvem The Red Woman na HBO vysílá.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Cherry :-*

Cherry :-*

Teď ještě zbývá otázka - Jak dlouho bude mrtvý? Odstranění Jona Snowa ze seriálu by nebylo zrovna moudré...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Také čekám,že ho oživí.
před 8 roky
Director of SHIELD

Director of SHIELD

Jon je mrtvý. Otázka zní: Na jak dlouho? :D
před 8 roky
Další články k tématu