17. 1. 2012

Jaro 2012 na Nově

Dnes v 11 hodin začala tisková konference k jarnímu schématu televize Nova. Před chvílí skončila... takže na co se můžeme těšit?

Nejočekávanější letošní jarní novinkou bude společný projekt televize Nova a slovenské televize Markíza – pěvecká soutěž Hlas Česko Slovenska. Roli koučů se ujmou Michal David, Josef Vojtek, Dara Rolins a Patrik ‚Rytmus‘ Vrbovský.


Seriálovou novinkou z vlastní tvorby Novy bude První krok. Bude se jednat o seriál z prostředí taneční akademie. V hlavní roli se představí Filip Cíl, Klára Issová, Pavel Kříž a Veronika Žilková, na režisérskou stoličku usedl Jiří Vejdělek. No a všichni jsme určitě nadšení, že pokračovat budou i nekonečné seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2. :-) Čeká nás i nová – pátá – řada reality-show Výměna manželek či premiéra třetí série Kriminálky Anděl, která startuje 6. února. Nova se vytasí i s novým sitcomem Helena, kterou ztvární herečka Sandra Pogodová. Na výrobě tohoto sitcomu se podíleli tvůrci úspěšného Comebacku.


Ze zahraničních seriálů, na které jste jistě všichni zvědaví, nás čeká mix akce a vášně. Konečně bude odvysílána šestá řada seriálu 24 hodin, kde prožijeme další den v kůži Jacka Bauera. Pokračovat bude i třetí řada úspěšného Mentalisty a po několika letech tu bude i nová série Útěku z vězení. Fanoušci kriminálních seriálů se mohou těšit i na loňskou jedenáctou sérii Kriminálky Las Vegas. Dále budou odvysíláni i Tudorovci. No a konečně se také dočkají i fanoušci Upířích deníků – měly by být odvysílány první dvě série tohoto v Americe oblíbeného seriálu pro teenagery…


Na Nově Cinema si pro nás připravili reality-show Amazing Race: O milión kolem světa. Soutěžit o jeden milión dolarů na cestě kolem světa bude 22 lidí v 11 týmech. Napětí, risk, smích i slzy, to je Amazing Race. Reprízovat se bude i nesmrtelný Semir aneb Kobra 11.


Hudební kanál MTV nabídne novou řadu Pařby v Jersey Shore, legendární kreslený seriál Beavis a Butt-head či novinku Údolí smrti.


Tak co, jste spokojeni s letošním jarem na Nově? Na co se těšíte nejvíce? A o co naopak ani nezavadíte? Já osobně jsem docela zklamán, že ani teď nebyla zmínka o Upířích denících, které jsou slibovány už dva roky (a na dotazy je neustále odpovídáno letošní jaro) či na Stargate: Universe. Ale třeba se oficiálního potvrzení dočkáme později. Článek se v takovém případě bude samozřejmě aktualizovat. :-)

Edit: Tak o Upířích denících nějaká ta zmínka v tiskovém materiálu Novy již je… :-)

Za každej like dostane autor bonbón! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře59zobraz všech 59 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Jo, tak máte pravdu, už jsem to našel. Šla od 26. 12. 2010 do 16. 1. 2011. Zvláštní, asi jsem měl...
před 12 roky
Tom Danita

Tom Danita

Stále čekám kdy se na Nově objeví StarGate Universe, nějakou dobu už to slibují a pořád nic...
před 12 roky
Seraphine313

Seraphine313

Prý by se měla objevit na jaře. Konkrétní datum ale není.
před 12 roky
Další články k tématu