11. 4. 2016

Netflix opět vítá Marca Pola, představuje The Crown

Netflix opět vítá Marca Pola, představuje The Crown

Streamovací služba Netflix dnes oznámila dvě premiérová data. Prvním z nich je historické drama Marco Polo, které slavilo úspěch při svém prvním představení na konci roku 2014. I přes to, že se jedná o jeden z nejdražších projektů Netflixu, byl seriál prodloužen pro druhou řadu. Ta se na Netflixu začne streamovat od 1. července.

Druhým oznámeným datem je velmi lákavá novinka The Crown, která pojednává o počátcích vlády královny Alžběty II. Seriál bude vyprávět příběh ze zákulisí počátků vlády královny, odhalí osobní intriky, romance a politickou rivalitu, které stojí za velkými okamžiky, které pomohly zformovat druhou polovinu 20. století. Všechny epizody budou zpřístupněny ve kvalitě 4K od 4. listopadu. Mimochodem, jednu z hlavních rolí v seriálu ztvární Doctor Matt Smith, takže pro fanoušky je tato novinka téměř povinnost! :-)

Netflix k The Crown vydal také první teaser, zájemci se tak můžou začít těšit.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
RiverSong

RiverSong

Tak na Matta se zase opět ráda kouknu ;) skvělý herec. Uvidíme, jak si povede :D
před 8 roky
Mik

Mik

Na Marca Polo se už hodně těším, první série byla super. The Crown mě moc neláká, ale asi to vyzkouším, když...
před 8 roky
STOUPA

STOUPA

Marco Polo mě moc bavil takže se těším.
před 8 roky
Další články k tématu