24. 1. 2012

Jaro 2012 na Primě

Televizní stanice Prima Family, Cool a Love měly tiskovou konferenci k letošnímu jarnímu programovému schématu právě dnes. Co se týče seriálů, je na tom opět lépe než konkurenční Nova. Tak co nového na obrazovkách uvidíme?

Prima Family

Hlavním tahákem letošního jara bude na Primě Family Aréna národů, jenž se bude vysílat sobotní večery od 11. února. Aréna národů je popisována jako „sportovně zábavná soutěž ve stylu oblíbených Her bez hranic“. V rolích moderátorů se představí Aleš Háma a Aleš Valenta.



Co se týče původní tvorby, na vlajkové lodi primáckých kanálů budeme moci sledovat další nové osudy rodiny Bernátových a Kosíkových v seriálu Cesty domů, v neděli večer pak Zázraky života. Na své si přijdou i fanoušci Partičky, pořadu Prostřeno s Václavem Vydrou a Janou Bouškovou či reality-show Farmář hledá ženu a Jste to, co jíte.

Večery ve všední dny budou věnovány akvizičním seriálům. V pondělí po Partičce to bude novinka Slunečno, místy vraždy (The Glades), v úterý Sběratelé kostí, ve středu Castle na zabití a ve čtvrtek Námořní vyšetřovací služba L. A.. Páteční večery na Family ale nebudou to pravé ořechové – jsou připraveny reprízy kriminálních seriálů, například To je vražda, napsala, Vraždy v Midsomeru a osmá řada Julie Lescautové.

Prima COOL

Na Coolu se můžeme těšit zejména na nějaké ty nové akviziční seriály. Asi tím největším lákadlem je velice dobrý a oblíbený britský seriál Misfits: Zmetci, který bude nasazen od 25. února na přání nás diváků. Ti, kteří milují záhady, si určitě nesmí nechat ujít loňskou novinku od NBC – Událost. Seriál se dočkal ale pouze jediné série. Pro fanoušky historie, sexu a krve je připravena první třináctidílná řada seriálu Spartakus: Krev a písek i šestiepizodní prequel Spartakus: Bohové arény. Osudy Spartaka (a Gannica) jsme sice mohli vidět už na HBO, tentokrát se však mohou podívat i diváci, kteří nemají HBO předplacené. Nesmíme zapomenout ani na loňskou kriminálku Chicago: Zákon ulice od americké stanice FOX.

Pamatujete si Klíče od pevnosti Boyard? Pokud ne, britskou verzi této populární a legendární dobrodružné soutěže nám přinese právě Prima Cool. A co Takoví normální mimozemšťané v hlavní roli s Johnem Lithgowem? Tento sitcom z devadesátých let se bude vysílat každý den od 9. února od 18. hodin.

Původní cool tvorba také bude pokračovat – je připravena další řada reality-show Těžká dřina. Od 2. února je pak pro nás muže připraven nový pořad menZONE.



Prima LOVE

Třetí primácký kanál zaměřený na ženy a dívky láká na zbrusu novou reality-show Hotel Paradise, kterou bude od 5. března provázet moderátorka Martina Gavriely. Jedná se o klasickou show postavenou na vztazích, nečekaných situacích, emocích i dobrodružství – vše pod neustálým dohledem kamer. Vítěz soutěže získá více než milion korun. Společný projekt Primy a slovenské JOJky se natáčí na ostrově La Española v Dominikánské republice.

Milovníci dortů a sladkého se jistě budou oblizovat při nové reality-show nazvané Báječné dorty (Fabulous Cakes).


Tak co, vybrali jste si z ohlášených novinek? Nebo vás nic nezaujalo? Podělte se v komentářích. A ještě jedna poznámka – článek se bude postupně editovat, jakmile se uvolní další informace…

Zdroj: DigiZone.cz + Twitter

Další díly seriálu
  • Jaro 2012 na Primě
    (právě čteš)
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře37zobraz všech 37 příspěvků
Piťák

Piťák

tak Misfits pobezi na COOLu i v originale...
před 12 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

aspoň něco
před 12 roky
Fruiko

Fruiko

Jsme retweetovali. ;-)
před 12 roky
Další články k tématu