5. 5. 2016

Jessica Lange bude hvězdou nového seriálu od Ryana Murphyho

Jessica Lange bude hvězdou nového seriálu od Ryana Murphyho

Ryan Murphy a Jessica Lange opět spojí síly dohromady. Od chvíle, co herečka opustila osazenstvo antologického hororu American Horror Story, fanoušci napjatě očekávají její návrat.

Ten nyní přichází s novou antologií Feud. Kabelovka FX oznámila, že objednává osmidílnou první řadu seriálu, který vzniká opět z pera Murphyho a zaměřuje se na ty největší rozepře v dějinách.

První série vypráví příběh o legendární rivalitě mezi dvěma největšími hereckými hvězdami, Joan Crawfordové a Bette Davisové. Obě herečky v roce 1962 spojily síly, aby spolupracovaly na filmu, který měl oživit jejich upadající kariéry. Výsledek byl kritiky opěvovaný hororový trhák What Ever Happened to Baby Jane? (Co se vlastně stalo s Baby Jane?), který získal pět nominací na Oscara a stal se kultovní klasikou. Pro obě herečky byla ale skutečným hororem nutnost vzájemné spolupráce.

Hlavních rolí Joan Crawfordové a Bette Davisové se ujmou již zmíněná Lange a hvězda podobného kalibru, herečka Susan Sarandon. Obsazení dále doplní Alfred Molina, Stanley Tucci, Judy Davis a Dominic Burgess.

Pro Murphyho je to již třetí antologie, kterou na FX představí. American Horror Story a novější American Crime Story se těší vysoké popularitě, dá se tedy očekávat, že podobné úspěchy bude slavit i Feud.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
vega

vega

Jeeej Stanley Tucci
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Toto spojení je vždy zárukou kvality....jupííííí.
před 7 roky
Foxley

Foxley

Nedokázal bych to vyjádřit lépe :) Na tohle se vážně neskutečně těším, snad se taky brzo vrátí do AHS :D
před 7 roky
Další články k tématu