19. 5. 2016

ANKETA: Které zrušení vás nejvíce mrzí?

ANKETA: Které zrušení vás nejvíce mrzí?

S koncem sezóny jde ruku v ruce brutální krvavá lázeň. Desítky seriálů se dozvídají obávané novinky ohledně svých osudů, a mnohým z nich se z rozhodnutí stanic zamlží oko. Snad ještě horší než pro seriály samotné, jejich tvůrce, herce a štáb jsou ale tyto zprávy pro televizní fanoušky.

Znáte to. Líbí se vám popis, zaujme vás trailer, necháte se strhnout pozitivními ohlasy svých kamarádů nebo jiných fanoušků, a po pár měsících zjistíte, že seriál byl zrušen. A ideálně ještě má na konci brutální cliffhanger, takže ani po xx hodinách sledování nemáte tušení, jak to celé vlastně dopadlo.

Jako každý rok, i v letošní sezóně padaly za oběť především novinky. Našlo se však také několik veteránů, které letos odvysílaly své poslední epizody vůbec. Některé z nich věděli o svém konci dopředu, jiným byl osud oznámen pouhých několik dní před vysíláním poslední epizody.

My jsme vám v posledních dnech přinášeli kompletní informace o tom, co končí a co pokračuje dál. Teď je řada na vás. Dejte nám vědět, co budete nejvíce oplakávat, jaké seriály vám budou chybět, a které si naopak zrušení zasloužily. Připravili jsme pro vás anketu, ve které vyjádříte svůj názor, a pokud nám prozradíte i svou přezdívku na SerialZone (není to však podmínka), můžete se po vyhodnocení ankety těšit na odměnu v podobě nové trofeje!

Abyste se při vyplňování pořádně zapotili, máte u každé ze stanic možnost volby pouze jednoho seriálu, který vás mrzí ze všech nejvíc! Více možností můžete zaškrtnout pouze u otázky, která stanice byla nejbrutálnější, co se vašich oblíbenců týče, protože při počtech samozřejmě může vzniknout shoda :-)

Takže směle do toho! Výsledky zveřejníme brzy, tak neváhejte a hlasujte co nejdříve! Samozřejmě se nemusíte omezovat pouze na anketu, budeme moc rádi, když nám své názory klidně v širší podobě, než anketa umožňuje, sdělíte v komentářích.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře60zobraz všech 60 příspěvků
Caroline115

Caroline115

Mrzí mě The Family :-( S tím jak to skončilo, by si zasloužilo aspoň ještě jednu sérii :-( Na seriálu se mi...
před 7 roky
ragelly

ragelly

Anketu brzy uzavřeme, takže kdo ještě nehlasoval, tak to rychle napravte, ať nepřijdete o trofej :)
před 7 roky
kweensey

kweensey

Za me teda Person of Interest, Agent Carter, Limitless a Heroes Reborn..
před 7 roky
Další články k tématu