23. 5. 2016

Trailery na novinky The CW 2016/2017

Jsme v polovině. Dnes vám představíme dvě novinky, kterými nás na podzim obohatí naše oblíbené CWčko. Nechybí ani Galavant, ehm, tedy Joshua!

Tipněte si, kdo přežije

V první tipovačce hrálo téměř 400 lidí, druhý rok 1120, třetí rok 1700 a letos téměř 2500! Jako vždy, ani letos nikdo netrefil vše.

Pokud vám bylo loni líto, že jste prospali start, tak letos máte šanci tuto osudovou chybu napravit.

Tipněte si KDO PŘEŽIJE a ukažte, že máte lepší odhad než SerialZone a vaši soupeři…

Jít na tipovačku →

Upfronts za námi a na nás tu čeká spousta trailerů. Stejně jako v minulých letech, tak i letos organizujeme velkou tipovačku KDO PŘEŽIJE. Všichni, kdo se v minulých kolech zúčastnili, musí uznat, že to minimálně všechno to rušení a obnovování zpestřilo. Vyhodnocení se nám trochu zaseklo, protože ještě není úplně znám osud všech seriálů, ale to nám nebrání pustit se do rozboru osudů těch nových.

Stanice CW letos objednala tři seriály, stejné číslo jako v loňském roce. Do podzimního programu se dostala odlehčená dramatická komedie No Tomorrow a sci-fi Frequency, které se inspiruje slavným stejnojmenným filmem. Trailery máme zatím pouze k podzimním seriálům, takže na Riverdale si zatím budeme muset počkat.

Po zhlédnutí trailerů nám nezapomeňte říct, jestli plánujete některou z novinek CW zařadit do svého watchlistu, a případně jaké oběma seriálům (a Riverdale) dáváte šance na úspěch!

ragelly

ragelly: Ty jo, to vypadá skvěle! Film jsem viděla hodně dávno a vůbec nic kromě základní zápletky si z něj nepamatuju. Tento trailer mě ale donutil na jakoukoliv předlohu úplně zapomenout a užívat si to výborné napětí a hutnou atmosféru od začátku do konce. Zatím z žádné novinky nejsem po traileru natěšená tolik jako na Frequency!

Tip: Tyhle seriály mají tendence rychle umírat, pokud nejsou z DC universa, viz Tomorrow People. Nicméně silný slot mi napovídá, že bych měla tipovat prodloužení. Doufám, že tam bude dost materiálu i na další série.

Fruiko

Fruiko: Jako vůbec to nevypadá zle. Fakt to má v plánu CWčko? Protože vždycky, když se pustí do „dospělejších“ věcí, tak to většinou nedopadne dobře. Jinak, docela se bojím, aby se do toho příliš nezamotali, protože všechny hrátky s časem je těžké ukočírovat, obzvlášť, když to tady vypadá, že budoucnost jde ovlivnit až příliš snadno.

Tip: Zruší. Nebo to přebere CBS, když si teď přehazují seriály jako horkou bramboru.

Seraphine313

Seraphine313: Tohle je přesně typ seriálů, které na CW fungují. Rodinné vztahy, nadpřirozeno, tajemno… CW si taky přihodila svou trošku do mlýna časocestovatelských seriálů, ale netlačí tak tvrdě na pilu jako ostatní stanice. A co na tom, že je to založeno na filmu. Na CW je to opravdu jedno. CW dokonce i vychází taktika recyklování herců – Peyton List se za poslední čtyři roky objevuje už ve čtvrtém seriálu CW a nikomu to zjevně nevadí.

Osobně bych seriál v programu viděl radši za něčím nadpřirozenějším, ideálně se nabízí Supernatural, kterého stanice NIKDY nevyužila jako předskokana. A ani WB, na které začínal. Ale chápu snahu promovat ostatní seriály těmi superhrdinskými a neměnit timesloty těm úspěšným.

Tip: Na jednu stranu vše napovídá obnovení – silný předskokan, velmi kladně přijatý trailer, příběh namixovaný z toho, co přesně diváci CW čekají. Na druhou stranu jede seriál proti Modern Family, Criminal Minds, Empire a Law & Order: SVU – pozici lehkou mít nebude. Osobně se ale kloním k prodloužení, u CW se konkurence k ostatním stanicím zas tolik neprojevuje.

ragelly

ragelly: Ze začátku jsem si říkala, co to je zase za další hovadinu. Už jen pojmenování „Od tvůrců Jane the Virgin a Crazy Ex-Girlfriend“ rozsvítilo výhružné červené světýlko, které se mi v hlavě rozblikalo. Pak jsem se do toho ale pomalu začala dostávat. Ve výsledku myslím, že až se to po pár dílech rozjede, nemuselo by to být úplně špatné, každý díl jiné šílené dobrodružství. Otázkou je, kolik lidí bude čekat těch několik dílů.

Tip: Mám se obávat, že nás čeká další nominace na Zlatý glóbus a tudíž i prodloužení pro druhou řadu navzdory nulové sledovanosti? No, spíš ne. Tohle zruší.

Fruiko

Fruiko: Takže. Je to CW. Je to od tvůrců Jane the Virgin a Crazy Ex-Girlfriend a… zpívá se tam. Opravdu musím psát ještě něco na víc?

Tip: Jelikož už jsem poučen, že přesně tyhle věci CWčko s nějakou masochistickou náladou prodlužuje, tak snad i tipnu prodloužení.

Seraphine313

Seraphine313: Proč mám pocit, že plán tvůrce byl dostat se k wishlistu za každou cenu? Protože to, jak se k němu dostal… je tak hloupé a pitomé, až to bolí. A ani pak to není žádná sláva. Jediná sympatická věc na seriálu je Joshua Sasse, i když svoje nejlepší nechal v Galavantovi. No Tomorrow se aktuálně řadí na úroveň Jane the Virgin a Crazy Ex-Girlfriend.

Tak nějak mám lehký problém s timeslotem. Jasně, CW hodila novinku za svůj nejsledovanější seriál, ale bude se mu dařit přebírat diváky? Myslím, že cílovky se tady lehce míjí. Čekám výsledky 0.4–0.5.

Tip: Vzhledem k tomu, že letos stanice zrušila jen Containment, povážlivě jí narůstá počet seriálů v zásobě. Letos čekám zrušení Reign (maximálně zkrácenou šestidílnou pátou řadu), čímž se uvolní jedno místo. Pořád to ale nebude dost pro všechny novinky. No Tomorrow by musel předvést dobrý výsledek a jak víme, komediím se na CW moc nedaří. Zatím tipuju zrušení.

Jak to vypadá celkově

 
ragelly
Fruiko
Seraphine313
Výsledek
Frequency
No Tomorrow
Celkem
1 prošel
1 neprošel

Tentokrát jsme všichni nastejno – tipujeme jedno zrušení a jedno prodloužení. Fruiko stojí proti oběma s tipem na prodloužení No Tomorrow, my se Seraphinem naopak věříme spíše Frekvenci. Jak to vidíte vy?

Jít na tipovačku →


Co říkáte na novinky od CW? Na kterou se těšíte nejvíce? A kdo vás zklamal?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
sandokan555

sandokan555

Tipnem ze predlzia obe ... Frequency si urcite aj pozriem.
před 7 roky
Motna

Motna

Teším se a to hodně na Frequency. Film si pamatuju jako fantastický zážitek, ale trailer na samotný seriál...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Frequency - Jsem jediná, které připadá, že ta herečka absolutně nemá charisma na důležitou postavu? Ta mi...
před 7 roky
Další články k tématu