27. 5. 2016

Inspektor Barnaby bude mít novou posilu

Inspektor Barnaby bude mít novou posilu

Hlavní postava seriálu Vraždy v Midsomeru, inspektor John Barnaby, se bude muset znovu snažit o souznění s novým kolegou. Na nadcházející sérii se od konce dubna pracuje.

Neil Dodgeon, který ztvárňuje hlavní postavu inspektora Barnabyho, natáčí se svým týmem nových šest hodinových epizod. Seriál je velmi úspěšný a vysílá ho již 18 let stanice ITV.

Nový vyšetřovatel se bude jmenovat Jamie Winter a ztvární ho Nick Hendrix, známý svými rolemi v seriálech Marcella a The Crown. Spolu s Barnabym budou bojovat se zločiny, o kterých v Midsomeru není nouze. Dalších epizod se diváci dočkají v roce 2017 a své role si zopakují Manjinder Virk jako patoložka Kam Karimore a Fiona Dolman jako Sarah Barnaby. Děj se bude soustředit do opuštěné vesnice, která je spojena se spoustou tajemství, sousedských hlídek a kuriozit spojených se sportovním festivalem.

Producentka Jo Wright prohlásila: „Náš celý tým je velmi nadšený z toho, že může pracovat na nových epizodách Vražd v Midsomeru a také, že můžeme náš tým rozšířit o nováčka a talentovaného herce Nicka Hendrixe. Jsme si jistí, že bude velmi nápomocný a s Barnabym budou silná dvojka.“

Nick Hendrix o své postavě řekl: „Jsem naprosto šťastný, že jsem dostal možnost zahrát si s Neilem. Je to pro mne pocta být součástí takto úspěšného dramatu, který je divácky velmi oblíbený, a já se budu snažit, abych byl pro tým přínosem.“

Poslední série, která letos byla odvysílána, si udržela silných 6,4 milionu diváků. Je to nejvíc od roku 2009. Seriál vysílán ve více než 220 zemích a nejvíce je sledován v Německu, Dánsku, Švédsku a Francii.


Koukáte se na Vraždy v Midsomeru i po 18 letech? Jste rádi za novou tvář?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
shakespeare

shakespeare

Skoda, ale ten novy mi nevadi. Vybrali docela dobre, tak uvidime jak to zvladne.
před 7 roky
kacka.irena

kacka.irena

Tahle pozice je snad prokletější než celé hrabství
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

No tak snad vyberou dobře :)
před 7 roky
Další články k tématu