3. 2. 2012

J.J. Abrams a apokalypsa v seriálu?

J.J. Abrams a apokalypsa v seriálu?

Už to začínalo vypadat, že J.J. Abrams bude pro nadcházející podzimní sezónu na suchu, co se týče nějaké pořádné sci-fi pecky. To teď už ale neplatí, protože se mu podařilo prodat svůj koncept na pilot s názvem „Revolution“ stanici NBC (první informaci jsme přinesli už minulé září, zelenou projekt dostal ale až nyní). Ještě zajímavěji pak zní informace, že na scénáři bude pracovat Eric Kripke (scénárista Lovců duchů – Supernatural), sám Abrams a Bryan Burk (např Ztraceni – Lost) budou výkonnými producenty.

O seriálu se samozřejmě mnoho neví, základní koncept je ale následující: má se jednat o dobrodružný postapokalyptický thriller, ve kterém došlo na nejhorší; světová města jsou prázdná, všude jsou menší či větší ozbrojené skupiny, které mezi sebou soupeří o moc, zdroje a přežití. Nejdůležitějším faktem, který vše zapříčinil, ale je, že každičký kousek technologie, ať už se jedná o počítače, telefony, auta nebo dokonce i obyčejná světla, je mrtvý a nefunkční a to navždy. Tato záhada se má vinout příběhem jako nit, přičemž hlavními hrdiny mají být členové jedné rodiny, kteří byli rozděleni a budou se snažit vzájemně nalézt jeden druhého a samozřejmě přežít.

Nezní to špatně, co myslíte?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
toebiash

toebiash

Co se týká tvůrců a námětu je tohle pro mě hodně těšák!! Ale na 100% souhlasím s výše napsaným, že...
před 12 roky
megawir

megawir

Podle mě tam ty rodiny budou hrát roli jen v tom, že se lidi budou snažit najít někoho ze svých...
před 12 roky
Greatsun

Greatsun

Rodina nemusí být na škodu, záleží jak se to pojme. Buď slaďácky nebo víc realistiky. Já osobně bych po...
před 12 roky
Další články k tématu