3. 6. 2016

Iron Fist si vypůjčí právničku Carrie-Anne Moss

Iron Fist si vypůjčí právničku Carrie-Anne Moss

Před pár měsíci byla obsazena hlavní postava chystaného seriálu Iron Fist, který bude v pořadí čtvrtým superhrdinou, kterého Netflix ve spolupráci s Marvelem představí. Následovala informace o castingu Colleen Wing a nyní se na seznam přidávají další dvě jména.

První z nich není rozhodně žádný nováček. Bylo oznámeno, že se fanoušci mohou těšit na herečku Carrie-Anne Moss, která byla uvedena již v seriálu Jessica Jones, kde ztvárnila roli právničky Jeri Hogarth, kterou si nyní zopakuje. „Carrie-Anne se brzy stala mezi fanoušky velmi oblíbenou součástí naší pouliční ságy a my sdílíme jejich nadšení a přibíráme ji k seriálu Iron Fist. Jak už fanoušci Marvelu ví, Hogarth hraje v komiksech zásadní roli v životě Dannyho Randa, takže tam Carrie-Anne přímo zapadne,“ uvedl vedoucí Marvel Television, Jeph Loeb, ve svém prohlášení.

Druhou postavou, která se v seriálu představí, je nemilosrdný obchodník Harold Meachum, který měl (alespoň podle komiksu) prsty ve smrti Dannyho otce. Meachum byl v době úmrtí Dannyho rodičů jejich společníkem a bude hrát roli i v jeho budoucnosti. Úlohy se zhostí herec David Wenham, kterého můžete znát například z historického seriálu Banished.

Iron Fist bude mít premiéru až během příštího roku, avšak do té doby si budete moct zkrátit čas při sledování Lukea Cage, který se na Netflixu představí 30. září.


Těšíte se na premiéru Iron Fista? Potěšil vás nový casting a návrat známé tváře?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Jj, vypadá to, že jediným propojovacím článkem Defenders je zatím ona :D
před 7 roky
Seraphine313

Seraphine313

Tak Claire pak později v komiksu vedla tajnou soukromou nemocnici pro superhrdiny, takže třeba tam...
před 7 roky
Vachisek

Vachisek

Tahle herečka je mi krajně nesympatická. Kazí mi dojem všude kam se hne. :D
před 7 roky
Další články k tématu