6. 6. 2016

Klub odložených žen chystá reboot s Alyson Hannigan

Klub odložených žen chystá reboot s Alyson Hannigan

Trend filmových adaptací na seriálové pokračuje. Televizní stanice TV Land se rozhodla oživit komedii The First Wives Club (Klub odložených žen), která vyšla v roce 1996. Vypráví příběh skupinky rozvedených žen, které se chtějí pomstít svým bývalým manželům, kteří je opustili pro mladší ženy. V hlavních rolích se tenkrát objevily herečky Diane Keaton, Bette Midler a Goldie Hawn. Samotný film se nechal inspirovat knižní předlohou od spisovatelky Olivie Goldsmith. Pilot k seriálové komedii byl objednán již v březnu a nyní se objevují první castingové střípky.

Verze TV Landu se bude odehrávat v moderním San Franciscu a v centru dění budou stát tři kamarádky a bývalé spolužačky z 90. let. Cesty se jim opět zkříží na pohřbu kamarádky z vysoké, která zemře při podivné nehodě. Když zjistí, že jsou všechny na křižovatce svých milostných vztahů, rozhodnou se spojit síly a postavit se svým rozvodům, vztahům a dalším životním překážkám společně.

První z hlavních rolí získala herečka Alyson Hannigan, kterou v seriálovém světě proslavila dvojice Buffy the Vampire Slayer (Buffy, přemožitelka upírů) a How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku). V The First Wives Club si zahraje Maggie (kterou ve filmu ztvárnila Keaton), profesorku angličtiny, která se snaží oživit své upadající manželství. Smrt kamarádky ji však přiměje opustit manžela a Maggie tím získá nový smysl pro dobrodružství. Druhé hlavní role se ujme herečka Megan Hilty, známá ze seriálů Smash a Sean Saves the World. Ztvární úlohu Kim (ve filmu Hawn), která bývala úspěšnou herečkou, ovšem nyní je na Hollywood už moc stará. Kim je citlivá a zranitelná a za každou cenu se snaží dbát o svou fyzičku a vizáž, protože stále doufá, že na ni někde čeká zásadní role. Mezitím se však objevuje v laciných televizních reklamách. Je rozvedená a stará se o svého osmiletého syna. Ze setkání se svými starými kamarádkami je nadšená.

Scénáře se ujme Rebecca Addelman (New Girl) a funkci výkonné producentky bude plnit Jenny Bicks (Sex and the City, Men in Trees). Zatím byl objednám pouze pilot, ale o dalších novinkách vás budeme informovat.


Jste fanoušky filmu Klub odložených žen? Dali byste šanci seriálu? Co říkáte na jeho obsazení?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Nira

Nira

Jsem docela zvědavá, tohle by mohlo klapnout, film byl skvělý :-)
před 7 roky
Hitchhiker

Hitchhiker

Konečně něco co mě zaujalo po prvním přečtení :D
před 7 roky
sandokan555

sandokan555

film bl skvely a bude tazke dosiahnut kvalit hereciek tam. verim ze to dopadne dobre a bude to sranda...
před 7 roky
Další články k tématu