7. 6. 2016

The X Factor: Porotcovští nováčci utíkají, stálice se vrací

The X Factor: Porotcovští nováčci utíkají, stálice se vrací

Britský The X Factor se brzy představí se svou 13. sérií a jak se již stalo zvykem, ani letos se premiéra neobejde beze změn. V předešlém ročníku se změny týkaly obsazení poroty a překvapivě i moderátora. Tentokrát se situace opakuje. S experimentováním je však konec a produkční tým sází spíše na jistotu.

Minulý rok byl v pozici moderátora nahrazen osvědčený veterán Dermot O’Leary. Místo něj se této výzvy chopilo duo Caroline Flack a Olly Murs, kteří se ale podle všeho ani ve dvou O'Learyho výkonu nevyrovnali. Po pouhém roce bylo rozhodnuto, že si svou účast nezopakují a místo nich se opět objeví O'Leary, který je mezi diváky populární.

Složení poroty si projde také zásadní změnou. Tedy, jak se to vezme. Z loňské sestavy se letos představí pouze jediný člen, kterým je samozřejmě Simon Cowell. Cheryl, Rita Ora a Nick Grimshaw postupně vydali prohlášení, že se nové série nezúčastní. Vyvstala tedy otázka, kdo je v jejich porotcovských křeslech nahradí. Cowell se svým týmem si však situaci nekomplikovali a oslovili členy, kteří se v X Factoru předvedli v předchozích letech.

Po roční pauze na své místo usedne opět Louis Walsh, který byl v X Factoru od samého počátku. Přidá se k němu Sharon Osbourne, která se v roli porotkyně objevovala v letech 2004–2007 a 2013. Sestavu doplní Nicole Scherzinger, která si střihla roli porotkyně v letech 2012 a 2013. Všichni tři jsou ze svých návratů nadšení a těší se na nové soutěžící, kteří se letos v soutěži předvedou.

Castingová kola se začínají natáčet již 10. června, přičemž premiéra X Factoru bude tradičně na konci léta.


Sledujete britský X Factor? Jak se vám zamlouvá složení letošní poroty? Jste rádi, že je Dermot O’Leary zpět jako moderátor?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
ragelly

ragelly

To je trošku jiný světadíl :D
před 7 roky
Dadulinka

Dadulinka

No vím, ale už jsme zažily migrování porotců ze země do země, takže zase tak zcestné to není ne? :)
před 7 roky
shakespeare

shakespeare

Tak to je hluboka pravda se kterou naprosto souhlasim.
před 7 roky
Další články k tématu