10. 6. 2016

Objeví se Jack Bauer v 24: Legacy?

Objeví se Jack Bauer v 24: Legacy?

Stanice Fox na příští sezónu plánuje spin-off populárního akčního seriálu 24 s názvem 24: Legacy. Zde vystupuje nový hrdina a nový tým. Fanoušci však od počátku spekulují o tom, zda by se náhodou nenašlo v příběhu místo i pro původního hrdinu, nesmrtelného Jacka Bauera. Jak uvedl producent Howard Gordon, šance tu rozhodně jsou.

Gordon uvedl, že Kiefer Sutherland nevyloučil možnost, že by se v seriálu mohl objevit. „Postava nám stále přijde živá,“ prozradil producent a dodal, že myslí, že se s Jackem ještě setkáme, ať už to bude někdy v budoucnu ve filmu, nebo právě ve spin-offu.

Podle dostupných informací má tvůrčí tým novinky vymyšlený příběh na druhou část dvanáctiepizodní první série, který by zahrnoval Jacka Bauera, pokud by se podařilo uzavřít dohodu se Sutherlandem. Aktuálně ale žádné rozhovory ještě ani nezačaly. Herec by teoreticky mohl natočit několik epizod v hostující roli, které by mu nezkřížily plány ohledně jeho vlastní novinky Designated Survivor.

Kromě samotného Jacka je tu také šance, že by se ve spin-offu mohly objevit některé další postavy z původního seriálu, opět v hostujících úlohách.

Co se týče filmu 24 hodin, sám Sutherland už dlouho tvrdí, že se mu nápad líbí. I přes mnohé pokusy však prozatím k žádné iniciativě nedošlo.


Plánujete dát novince 24: Legacy šanci? Přáli byste si, aby se na scénu alespoň v omezené kapacitě vrátil Jack?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Fabec

Fabec

To já nevím, ale už jsem viděl upoutávku a vypadá to dobře. Tak přemýšlím, že bych byl rád, kdyby nějaká TV...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Jednoho dne si dám celou 24,vezmu si týden dovolené a snad to stihnu :)
před 7 roky
Šéf

Šéf

Nevím jestli tento spinoff uspěje,tipuji že to bude fiasko a hodně velký propadák,bez Jacka to nebude mít...
před 7 roky
Další články k tématu