16. 6. 2016

Zemřela Ann Morgan Guilbert, Yetta z Chůvy k pohledání

Zemřela Ann Morgan Guilbert, Yetta z Chůvy k pohledání

Dnešní den začínáme smutnou zprávou. V úterý 14. června zemřela televizní veteránka, herečka Ann Morgan Guilbert. Odešla v Los Angeles po boji s rakovinou ve věku 87 let.

Její kariéra začala již v 50. letech minulého století, kdy pracovala jako vystupující a zpěvačka v Billy Barnes Revues. Do televize se neodmyslitelně napsala jako milovaná sousedka Millie Helper v legendární komedii The Dick Van Dyke Show, která se vysílala na počátku 60. let. Po několika hostujících úlohách herečka získala svou druhou obrovskou roli v 90. letech, když zářila po boku Fran Drescher v úspěšném sitcomu The Nanny (Chůva k pohledání).

Herečka pracovala pravidelně až do současnosti. V minulé sezóně jsme ji mohli vidět v hostující roli v nové komedii Life in Pieces, v poslední době se objevila i v Grey's Ana­tomy, Modern Family, Law & Order: Special Victims Unit.


R.I.P., Ann!

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
shakespeare

shakespeare

Je to skoda, ale dozila se uctyhodneho veku a svet na ni nezapomene.
před 7 roky
milosh

milosh

Smutná zpráva :( Sice ji znám jen z Chůvy, ale tam byla perfektní. Yetta rozhodně zůstane jedna...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Nejlepší seriálová babička. Jestli budete dělat někdy tenhle žebříček, první místo je její.
před 7 roky
Další články k tématu