28. 6. 2016

Game of Thrones získal téměř 9 milionů diváků

Game of Thrones získal téměř 9 milionů diváků

A opět nám tu znějí fanfáry. V neděli bylo odvysíláno očekávané finále šesté řady Game of Thrones, které bylo… no očekávané.

Seriál se může radovat z nového rekordu. Během nedělního večera si díl pustilo 8,9 milionu diváků. To je pro seriál zcela nový strop, když překonal sám sebe o 800 tisíc lidí! Docela nás to nutí uvažovat o tom, kde se čísla budou pohybovat za dva roky, až touto dobou (s největší pravděpodobností) poběží závěrečný díl celého seriálu. To se asi ten náš pomyslný strop úplně utrhne a finále bude sledovanější než Super Bowl :-) A ne, stanice prozatím nepotvrdila, že GoT skončí osmou sérií, ale už se to tak nějak obecně předpokládá.

Zpátky k nedělním výsledkům. Epizoda si nevedla skvěle pouze v celkovém čísle, ale také v ratingu, tedy u cílové skupiny diváků 18–49 let. Zde se číslo vyšplhalo na 4.4, které je pro GoT taktéž nový rekord.

Šestá série si vedla celkově velmi slušně. Epizody sledovalo během týdne v průměru 23,3 milionu lidí na všemožných platformách včetně DVR a streamování.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Dadulinka

Dadulinka

Nemůžu se zbavit pocitu, že teď, když už to vzdali a postup jim nebrzdí to, jak dávali vousatému břicháči...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Hudba naprosto famozní a celý seriál také,pěji jen samou chválu.
před 7 roky
Vachisek

Vachisek

jakákoli tvorba co si vezme inspiraci je lepší než když kopíruje knihy... :) GoT to ukázal v plné...
před 7 roky
Další články k tématu