1. 7. 2016

Eliza Dushku míří za svými známými ke Con Manovi

Eliza Dushku míří za svými známými ke Con Manovi

Minulý rok měl premiéru fanoušky financovaný webseriál Con Man, na který se vybralo tolik peněz, že se podaří pokrýt náklady i na druhou sérii. Produkce již začala a na premiéru se můžete těšit letos na podzim. Za zrodem seriálu stojí herec Alan Tudyk, který při tvorbě seriálu využívá inspiraci z vlastních zážitků a skutečností.

Con Man vypráví příběh o herci Wrayi Nerelymu (Tudyk), který se snaží utéct stínu scifi seriálu Spectrum, který Nerelyho proslavil, avšak byl po několika epizodách zrušen. Nerelyho kariéra ovšem tímto kouskem dosáhla vrcholu a on si teď vydělává působením jako host na různých conech, kde ho fanoušci zbožňují. Jeho kolega Jack Moore (Nathan Fillion) se stal naopak velmi populárním hercem a pracovní nabídky se mu jen hrnou. Předmětem této zápletky je samozřejmě seriál Firefly.

Con Man se může pyšnit zástupem herců, kteří se představili nejden ve Firefly, ale i v dalších projektech scenáristy Josse Whedona (který se v seriálu také objevil). Slavná jména nebudou chybět ani v sérii druhé. K obsazení se přidává herečka Eliza Dushku, která se proslavila například jako Faith v seriálu Buffy the Vampire Slayer (Buffy, přemožitelka upírů) (a Angel), True v True Calling (Volání mrtvých) nebo jako Echo v seriálu Dollhouse (Dům loutek). Koho ale ztvární v Con Manovi?

„Hraje ženu jménem Janet, která je vedoucí castingu. Má na starosti casting seriálu, o který má Wray v druhé sérii zájem. Touží získat roli v seriálu ‚Doctor Cop Lawyer‘, což je seriál o muži, který hraje zároveň lékaře, policistu a právníka. Janet je pasivně agresivní. Chová se jako vaše nejlepší kámoška, avšak v momentě, kdy nastane byť jen malinkatý problém, je připravena hodit vás vlkům,“ prozradil Tudyk.

Tudyk a Dushku spolu hráli v seriálu Dollhouse. Samotný Tudyk shrnul jejich spolupráci takto: „Hrál jsem jejího úhlavního nepřítele Alphu. Mlátili jsme se jako diví, proletěli jsme spolu oknem na zem, líbali jsme se, unesl jsem ji, ona mě přetáhla trubkou, já po ní střílel. Oba jezdíme na srazy podobné Comic-Conu po celém světě a tam se většinou potkáme a pokecáme. Dávali jsme dohromady druhou sérii a já si říkal, že přesně tahle role by ji mohla bavit. Je to trochu opak toho, co hraje normálně, což děláme v Con Manovi rádi. Dáváme hercům zábavné role, které by si normálně nezahráli. Přijďte si k nám zablbnout a pobavit se!“


Viděli jste první sérii Con Mana? Těšíte se na pokračování? Potěšilo vás obsazení Elizy Dushku? Které z herců byste v seriálu ještě rádi viděli?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
sandokan555

sandokan555

Con Mana som nevidel ale koli Elize si ho asi pozriem. Dollhouse hodnotim ako jeden z najlepsich...
před 7 roky
Mik

Mik

Con Man byl hodně zábavný, takže na druhou sérii se těším. Eliza není špatná, viděl sem ji snad ve všem,...
před 7 roky
teraxa

teraxa

Prakticky nejlepší zpráva tohoto dne, týdne, vlastně celého měsíce! Druhá série Con mana a s Elizou?...
před 7 roky
Další články k tématu