5. 7. 2016

Hádanka: Který seriál je už předem zrušený?

Hádanka: Který seriál je už předem zrušený?

Aktualizováno: S největší pravděpodobností se jedná o letní seriál. Původní facebookový status TV Line uváděl, že to je letní seriál. Pak to ale smazali a nahráli znovu bez tohoto údaje, takže necháme na vašem uvážení, zda je to nechtěná nápověda, či nikoliv.

Dříve:Je náhlý konec Penny Dreadful předzvěstí nového trendu? Web TV Line přichází dnes s další hádankou. Tentokrát se týká toho, který dramatický seriál už to má spočítané, i když o tom ještě nikdo z nás nemá ani potuchy.

Podle zdroje se proslýchá, že se jedno z dramat současné americké televizi blíží ke svému konci. Vlastně se mu blíží tak moc, že jeho aktuální série může být opravdu poslední!

Co se ví? Jde o drama, které je ve velké míře probíráno v médiích; obecně se dá označovat za hit. Přesto je však stále relativní mladíček, i když konkrétní počet sezón nebyl blíže specifikován.

Šuškanda začala i proto, že několik z hlavních hvězd seriálu už nyní získává dlouhodobější stálé role v jiných seriálech. I když současná televize umožňuje hercům účinkovat naráz ve více seriálech i na stálé bázi, podle zdroje jsou některé z těchto nabízených rolí tak zásadní, že přijde na rozhodování „buď, a nebo“.


Mnoho konkrétního v nápovědách nepadlo. Máte přesto nějaký svůj tip, o který seriál by se mohlo jednat? A pokud by šlo o váš tipovaný, přáli byste si jeho konec, nebo byste chtěli víc řad?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře31zobraz všech 31 příspěvků
Valesion

Valesion

Díky za info :-) Veřejně přiznávám, že asi v tomhle budeš mít spíš pravdu ty. Přece jenom jsi...
před 7 roky
Caroline115

Caroline115

Odpověď teda není?
před 7 roky
ragelly

ragelly

Dívala jsem se tam tuším na začátku měsíce a ani po zrušení Masters of Sex tam odpověď nepřibyla...
před 7 roky
Další články k tématu