13. 7. 2016

Carrie Coon se stěhuje do Farga

Carrie Coon se stěhuje do Farga

Cenami ověnčený seriál Fargo pokračuje v obsazování hvězdných jmen, které se objeví v chystané třetí řadě. Tvůrčí tým přizval herečku Carrie Coon, která je divákům v současné době nejvíce známá z neméně zajímavého seriálu The Leftovers. Coon je druhou obsazenou hereckou hvězdou. V nové řadě bude zářit po boku herce Ewana McGregora.

Carrie Coon v těchto měsících natáčí v Austrálii třetí řadu The Leftovers, která bude pro seriál poslední. Ve Fargu ztvární Glorii Burgle, zručnou ženu, která i v těch nejvypjatějších chvílích ví, co dělat, zatímco ostatní tápou v temnotě. Gloria je šéfkou policejního sboru v Eden Valley. Je čerstvě rozvedená a stala se z ní tak matka samoživitelka, která bude nucena začít žít svůj život velmi odlišným způsobem. Začíná se seznamovat se světem, kde jsou si lidé blízcí více se svými mobilními telefony, než s lidmi okolo nich.

První dvě série antologie se zabývaly zajímavými tématy a stejně tak tomu bude i v řadě třetí. Nová série se bude točit okolo bratrů-dvojčat; oba bude hrát zmiňovaný McGregor. Starší Emmit Stussy je na první pohled okouzlující a umí se o sebe postarat. Pracuje jako realitní makléř, který má pod palcem nejedno místo v Minnesotě. Jeho mladší bratr Ray je bezvýznamný probační úředník, který věří, že Emmit je nějakým způsobem zodpovědný za jeho nešťastný životní osud.


Co říkáte na dvě uplynulé řady seriálu? Jde s kvalitou nahoru, nebo naopak jeho popularita klesá? Těšíte se na Carrie Coon a Ewana McGregora?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Nira

Nira

Carrie vypadá celkem nenápadně, ale je skvělá! Líbila se mi jako sestra ve Zmizelé, ale to není nic proti...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Těším se,Ewan je fantastický a Carrie sympatická.
před 7 roky
007.dany

007.dany

Moc se těším...už aby to bylo... :)
před 7 roky
Další články k tématu