14. 7. 2016

Legends of Tomorrow: Přibudou dva noví hrdinové

Legends of Tomorrow: Přibudou dva noví hrdinové

Herec Nick Zano se připojuje k hereckému týmu superhrdinského seriálu Legends of Tomorrow. Zahraje si doktora Nata Heywooda, historika, jehož dědeček byl Commander Steel, člen týmu hrdinů Justice Society of America.

V komiksu je Nate bývalým členem fotbalového týmu, který si poranil své koleno, kvůli čemuž se stal závislým na lécích proti bolesti. Nate netouží být odhalen jako poslední žijící Stell, a tak vystupuje pod krytým jménem. Nová postava se představuje poté, co herečka Ciara Renée seriál opustila ve finále první série, zatímco Wentworth Miller, který se objevoval jako hlavní charakter, bude nyní účinkovat pouze ve vedlejší roli.

Druhým nováčkem v nové řadě bude postava Vixen, kterou si zahraje herečka Maisie Richardson-Sellers, která se naposledy blýskla v sedmé epizodě Star Wars: Síla se probouzí.

Richardson-Sellers ztvární postavu Amayi Jiwe, lépe známou pod jménem Vixen. Jde o novou hrdinku, která se připojí k týmu. Superhrdinská síla Amayi pochází z tajemného Tantu Totemu, který jí magicky umožňuje přebírat zvířecí schopnosti.; umožňuje jí ovládat nadpřirozené síly, které zahrnují ovládání zvířecích instinktů.

Legends of Tomorrow se vrací ve čtvrtek 13. října na The CW.


Co si myslíte o první řadě Legend? Jaký máte pocit z dvou nových oznámených tváří?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ShedStories

ShedStories

Nie je Vixen ako Vixen. Pokiaľ mám dobré informácie, tak táto Vixen (Amaya) je predchodkyňou (babičkou)...
před 7 roky
Salem

Salem

proto že CW, si hýčká svoje herce
před 7 roky
Koldik

Koldik

nechajme sa prekvapit
před 7 roky
Další články k tématu