18. 7. 2016

Shooter poběží až na podzim

Shooter poběží až na podzim

Již druhého odsunutí za poslední týden se dočkala od stanice USA Network očekávaná novinka Shooter. Vzhledem k tomu, co se v posledních dnech děje ve světě, se stanice rozhodla seriál s ožehavým tématem posunout nejprve na tento týden. Nyní však oznámila, že drama poběží až od podzimu.

Původní posun byl učiněn po událostech ze 7. července, kdy došlo k přepadení policistů v Dallasu; výsledkem bylo pět mrtvých a spousta zraněných. Shooter se měl představit 26. července.

Od doby oznámení však došlo k dalšímu útoku. V neděli si útok na tři ozbrojené složky zákona v Baton Rouge v Louisianě vyžádal tři životy.

Stanice má s odkladem svých seriálů již zkušenosti. Podobně na tom bylo loni i finále novinky Mr. Robot, které bylo o týden posunuto kvůli scéně, ve které se muž zastřelí v přímém přenosu. Kvůli tehdy nedávným událostem střílení v Monetě došlo k posunutí epizody, která byla považována za příliš pobuřující.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

Vypadá to, že pilot unikl ven. Edit: Tak asi ne, stáhla jsem si 2 verze a ani jedna nefunguje.
před 7 roky
Mik

Mik

Sem se těšil a oni to odloží o měsíce. Ty amíci to strašně zbytečně řeší. Chápu, že když se něco...
před 7 roky
LMDizajn

LMDizajn

10.9. ma byt premiera
před 7 roky
Další články k tématu